Baş Belası Çiftinin Başı Gerçekten Belada! Aksiyon Zirveye Taşınıyor..

Baş Belası Çiftinin Başı Gerçekten Belada! Aksiyon Zirveye Taşınıyor..

ATV ekranlarında yer alan Baş Belası dizisi bu akşam bomba gibi bir bölümle seyircilerinin karşısına çıkmayı planlıyor. Dizinin ekrana gelecek bölümünde başrol çiftinin başı gerçekten tam anlamıyla belaya giriyor. Aksiyon kelimenin tam anlamıyla zirveye taşınacak.

Baş Belası dizisi bu akşam yeni bölümüyle seyircilerinin evlerine konuk olacak. Dizi gün geçtikçe daha heyecanlı bir hal almaya başlarken, bir taraftan da düğümler çözülmeye başlıyor. Dizinin başrol çiftinin başı bu akşam kelimenin tam anlamıyla beladan kurtulamayacak. Bu yüzden dizide aksiyon zirveye taşınacak.

Baş Belası dizisinde bu akşam..

Baş Belası dizisinin bu akşam yayınlanması planlanan bölümünde  İpek ve Şahin ikilisi, Şebeke’yle ilgili ele geçirdikleri yeni ipuçlarıyla beraber kendilerini yeni bir maceranın ortasında bulur. Olayın Şebeke’yle ilgili olduğu kesinlik kazanınca ikili vakayı hızlıca ele alır. Şahin ve İpek'in sık sık bir araya gelmesi ve beraber dışarı çıkması herkesin dikkatini üstlerine çeker.

Baş Belası final tehlikesini atlattı mı?

Baş Belası dizisinin final tehlikesini atlatıp, atlatmadığı bu akşam ekrana gelen bölümün alacağı reyting sonuçlarından sonra belli olacak gibi görünüyor. Dizinin hayranları final olmaması için çok sayıda paylaşımda bulunsa da, her şey yeni bölümün reyting sonuçlarının açıklanmasıyla beraber belli olacak ve bir kesinlik kazanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.