Baş Belası Dizisi Sosyal Medyada Zirvede! Reytinglerde Durum Çok Kötü..

Baş Belası Dizisi Sosyal Medyada Zirvede! Reytinglerde Durum Çok Kötü..

ATV ekranlarında yer alan Baş Belası dizisi geçen akşam yayınlanan bölümüyle sosyal medyada adından söz ettirirken reytinglerde ise çok büyük bir hayal kırıklığına uğradı. Dizi final sinyallerini şimdiden vermeye başladı.

Baş Belası dizisi birkaç bölüm pazar akşamları ekrana gelmiş, sonrasında ise ATV tarafından alınan bir kararla yayın tarihi cuma günü olarak değiştirilmişti. Dizinin gün değiştirmesi bazı kişiler tarafından iyi bir karar olarak gözükse de, bazıları da bu kararın Baş Belası dizisinin reytinglerini daha da kötüye etkileyeceği şeklinde.

Baş Belası sosyal medyada zirvede!

Baş Belası dizisi geçen akşam yayınlanan yeni bölümüyle sosyal medyada özellikle Twitter üzerinde en çok konuşulan diziler arasında yerini aldı. Hatta Baş Belası dizisi cuma akşamının en çok konuşulan dizisi oldu. Hayranları Baş Belası dizisinin final olmaması için çok büyük bir çaba gösterdi.

Baş Belası dizisinde reytingler bir türlü toparlanmıyor..,

Baş Belası dizisi reytinglerde çok iyi olsa da, bugün gelen reyting sonuçlarıyla beraber yine hayal kırıklığına uğradı. Dizi tüm kategorilerde yine bir çöküşe geçti. Dizinin reyting sonuçları gelecek haftalarda da böyle gelirse, proje çok büyük bir ihtimalle zorunlu olarak final kararı alacak. Dizi haftaya son şansını kullanarak, kendini kurtarmaya çalışacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.