Baş Belası Oyuncusu İrem Helvacıoğlu'nun O Hareketi Alkış Aldı!

Baş Belası Oyuncusu İrem Helvacıoğlu'nun O Hareketi Alkış Aldı!

Baş Belası dizisinde İpek karakteri ile gördüğümüz güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu son zamanlarda ki yardımları ve davranışlarıyla büyük bir beğeni topladı. Oyuncunun son hareketi ise yine sevenlerinden alkış almayı başardı.

ATV ekranlarında izlediğimiz Baş Belası dizisinin başrol oyuncusu olan, geçmişte Sen Anlat Karadeniz dizisinde yer almış ve bu proje sayesinde büyük bir hayran kitlesi yakalamış, oyuncu İrem Helvacıoğlu son zamanlarda dizilerden farklı konularla da gündeme gelerek, seyircilerinin dikkatini çekiyor.

İrem Helvacıoğlu o hareketi çok takdir topladı..

İrem Helvacıoğlu geçtiğimiz günlerde ülkemizde yaşanan ve herkesi çok üzen yangınlar sırasında yaralanan, sincap, dağ keçisi, tavşan ve kaplumbağa gibi bir çok hayvanın yaralarını sarmak için çaba gösterdi.

Oyuncu yardımlarından sonra resmi sosyal medya hesabından oyuncu Melisa Aslı Pamuk'la beraber fotoğraf paylaşarak ''

Görev tamamlandı” yazarak instagram hesabından paylaşan İrem Helvacıoğlu, yangınlar sırasında duyduğu derin üzüntüyü şu sözlerle dile getirmişti; “Çok fazla insan yardım etti. Orada çocuğundan, sanatçısına, büyüğüne… Bu işi bilenden bilmeyene, amatöründen profesyoneline herkese çok teşekkür ediyorum. Bu ormanların hiçbirisi bize ait değil. Bu dünyaya ait. Herkesin bir sorumluluğu var. Bu bizim topraklarımızda oldu diye bir şey yok. Bu dünyaya ait bir şey.”  ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.