Behzat Ç Yeniden Ekranlara Dönüyor! Behzat Ç. Dizisinin Yayınlanacağı Kanal Belli Oldu

Behzat Ç Yeniden Ekranlara Dönüyor! Behzat Ç. Dizisinin Yayınlanacağı Kanal Belli Oldu

Bir döneme damgasını vuran Behzat Ç. dizisi yeniden çekilecek. Acun Ilıcalı, dizi yetkilileri ile görüştü. Oyuncularla anlaşıldığı takdirde EXXEN platformuna yeni bir dizi geliyor. Behzat Ç. dizisinde kimler oynayacak? Diziyle ilgili merak edilen gelişmeleri sizlerle paylaşıyoruz. İşte Acun Ilıcalı'nın yeni projesi...

EXXEN dijital içerik platformu için önemli girişimlerde bulunan Acun Ilıcalı, son hamlesini Behzat Ç. ile yaptı. Dizinin yıllar öncesinde çok sevildiği ve izleyicilerin diziyi özlediği belirtiliyor. Sosyal medyada pek çok kişi dizinin eski bölümlerini düzenli olarak izlemekte. Hal böyle olunca bunu fırsat olarak algılayan Acun Ilıcalı, derhal harekete geçti. Dizi oyuncularıyla ve yetkilileriyle görüşme gerçekleştirdi. Dizinin yayın hayatına devam etmesi için teklifte bulundu. Bakalım bu teklif kabul edilecek mi?

Behzat Ç. Geri Geliyor!

Behzat Ç. için girişimler sürerken, oyuncularla anlaşılması durumunda büyük bir gelişme yaşanacak. Çünkü bazı oyuncuların birlikte oynamak istemediği belirtiliyor. Aralarındaki küslük ve dargınlık giderilir ise bu proje yeniden çekilebilir. Aynı zamanda yetkililer ve telif hakkı sahipleri ile de görüşülmesi şart.

Behzat Ç. Ne Zaman Başlayacak?

EXXEN platformunda çekilmesi planlanan dizinin yayın tarihine ilişkin bir açıklama yapılmadı. Ancak önümüzdeki haftalarda diziyle ilgili olumlu gelişmeler yaşanır ise Acun Ilıcalı tarafından duyurulacaktır. Sevilen dizi, tıpkı Leyla ile Mecnun gibi tekrar çekilebilir. Oyuncu kadrosundaki isimlerin değişmemesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.