Berk Atan Ayrılık Haberini Duyurdu! Yaptığı Paylaşım Herkesi Şaşkına Çevirdi

Berk Atan Ayrılık Haberini Duyurdu! Yaptığı Paylaşım Herkesi Şaşkına Çevirdi

Uzun süredir Selin Yağcıoğlu ile aşk yaşayan Berk Atan, sosyal medya üzerinden açıklama yaparak Selin Yağcıoğlu ile ayrıldığını duyurdu. Bu açıklamanın ardından Berk Atan hayranları ikiliyi mesaj yağmuruna tuttu.

Uzun süre önce Selin Yağcıoğlu ile aşk yaşadığını açıklayan Berk Atan, yazılı açıklama ile ilişkilerinin son bulduğunu söyledi. Bunun ardından yetenekli oyuncu Berk Atan'a sosyal medya üzerinden birçok mesaj geldi. Selin Yağcıoğlu ile uzun süredir birlikte olan Berk Atan, sevgilisi ile tatile gitmişti. Birlikte güzel dakikalar yaşayan ikili ayrılık haberi ile gündeme geldi.

Selin Yağcıoğlu'ndan açıklama gecikmedi

Selin Yağcıoğlu'ndan açıklama gecikmedi. Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu Instagram üzerinden ilişkilerinin bittiğini duyurdu. Yaptığı açıklamalar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Selin Yağcıoğlu, Berk Atan ile ilişkilerinin saygı çerçevesinde bittiğini ve kendisine mutluluklar dilediğini belirtti. Berk Atan da Yağcıoğlu gibi ilişkilerinin bittiğine dair açıklama yapmayı ihmal etmedi. Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu'nun hayranlarının barışması bekleyen hayranları ikilinin birbirini sildigini öğrendi.

Yağcıoğlu ve Atan birbirlerini instagram'dan sildi!

Yağcıoğlu ve Atan birbirlerini instagram'dan sildi! Yapılan araştırmalar sonucunda Berk Atan ve Selin Yağcıoğlu'nun ayrılık konuşmasının ardından birbirini instagram'dan sildiği ortaya çıktı. Hatta kimi iddialar ise Selin Yağcıoğlu'nun yetenekli oyuncu Berk Atan'ı engellediğini ortaya koydu. Bu iddialar üzerine gözler her ne kadar Selin Yağcıoğlu'nun yapacağı açıklamaya çevrilse de Yağcıoğlu'ndan herhangi bir açıklama gelmedi.

İkilinin hayranları ayrılık nedenini merak ederken, Selin Yağcıoğlu ve Berk Atan'ın birbirlerini silmesi işlerin ciddi olduğunu ortaya koydu. Hatta yetenekli oyuncu Berk Atan'ın başrollerinde yer aldığı Gönül Dağı dizisinin başlaması ile oyuncunun yoğun olduğu biliniyor. Bunun dışında ayrılık sonrası Selin Yağcıoğlu'nun da yaptığı paylaşımlar herşeyin yolunda olduğunu ortaua

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.