Berk Oktay Yasak Elma Dizisinden Ayrıldı! Kılıç Timi Dizisi Katıldı! Kılıç Timi Dizisi Ne Zaman Başlıyor!

Berk Oktay Yasak Elma Dizisinden Ayrıldı! Kılıç Timi Dizisi Katıldı! Kılıç Timi Dizisi Ne Zaman Başlıyor!

Yasak Elma dizisinde Çağatay ayrılığı yaşanacak. Berk Oktay diziden ayrılıyor. Onun yerine kim gelecek bilinmez ama Kılıç Timi dizisinde oynayacak. Kılıç Timi'nin oyuncuları da belirlendi. Fox TV'de yayınlanacak dizinin yayın tarihi ve ne zaman başlayacağıyla ilgili detaylar haberimizde...

Kılıç Timi, Fox TV'nin yeni sezonunda ekrana gelecek bir dizi olacak. İddialara göre dizinin başrolünde oynayacak isimler de belli oldu. Peki Berk Oktay Yasak Elma'dan ayrılacak mı? Çıkan haberlere göre ünlü oyuncunun yeni durağı farklı bir dizi olacak. Son senelerde Fox TV dizilerinde oynayan Berk Oktay, bu sefer yeni bir dizi ile anlaşmaya varacak.

Berk Oktay Yasak Elma'dan Ayrılacak

Sevilen oyuncunun Yasak Elma'nın yeni sezonunda oynamayacağı düşünülüyor. İlk birkaç bölüm yer alabilir ancak sonradan diziye veda edeceği iddia ediliyor. Kılıç Timi dizisinde kendisinin de yer alacağı ortaya çıktı. Peki dizinin diğer oyuncuları kimler olacak? Pek çok kişi bu sorunun cevabını merak ediyor.

Kılıç Timi Dizisinde Kimler Oynayacak?

Kılıç Timi dizisi, Savaşçı'da boy göstermiş ve çok beğenilmiş oyuncularla yoluna devam edecek. Murat Serezli, Berk Oktay ve Sarp Levendoğlu'nun kadroda olacağı biliniyor. Bunun yanı sıra dizinin yayın tarihi de araştırılmakta.

Kılıç Timi Yayın Tarihi

Dizinin Eylül ayında ekrana gelmesi bekleniyor. Bu sefer çok daha etkili bir senaryo ve doğru zamanda başlaması muhtemel. Fox TV'nin ikinci bir hataya düşmemesi gerekiyor. Yayın tarihi gecikirse yine reytingler düşük gelebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.