BİM Ekim Ayı Aktüel Ürünlerinde Büyük İndirime Gitti! Düşük Fiyatlı Ürünler BİM'de

BİM Ekim Ayı Aktüel Ürünlerinde Büyük İndirime Gitti! Düşük Fiyatlı Ürünler BİM'de

BİM 1 Ekim aktüel ürünler kataloğu yayınlandı ve pek çok ürün satışa sunuldu. Kışlık sportif kıyafetlerin yanı sıra sıcak tutan pek çok giyim ürünü de vardı. Ayrıca mutfak malzemeleri de satılıyor. Düşük fiyatlı kaliteli ürünler satan BİM, aktüel ürünler kataloğuyla müşterileri kendine çekti.

BİM, yeni aktüel ürünler kataloğuyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Ekim ayına girdiğimiz günden bu yana marketler zincirinin yaptığı kampanyalar ilgi görüyor. Mutfak ürünlerinden sezonluk eşyalara kadar pek çok çeşit bulunmakta. Üstelik uygun fiyatıyla müşterileri teşvik ediyor. Kapış kapış satılan ürünler çok merak edildi. Ekim ayında BİM'de satılan ürünler nelerdir?

1 Ekim BİM Aktüel Ürünleri

Bu ay BİM'in satışa sunduğu aktüel ürünleri çok konuşulacak. Çünkü, hem fiyat hem de kalite anlamında çeşitli anlaşmalar sağlamışa benziyor. Giyim anlamında çocuğunuz ve kendiniz için satın alabileceğiniz pek çok şort, eşofman ve spor kıyafeti bulunuyor. Tüm bunlar piyasa fiyatlarının altında satışta. Kadınlar için de tayt satışlarında artış var. Kış ayının gelmesiyle beraber soğuk havaları tatmaya başlayacağız. Bu yüzden kışlık ürünler büyük dikkat çekiyor.

Kampanya Kaç Gün Sürecek?

Ekim ayının ilk haftasını kapsayacak şekilde sunulan bu fırsatlar, bir süre daha devam edecek. Bu ay daha pek çok sezonluk ürün geleceği belirtildi. Elinizi çabuk tutmanız daha iyi olacaktır çünkü ürünlerin stoklarla sınırlı olduğu belirtiliyor. Sürekli olarak gelmeyeceği için satın alma konusunda hızlı davranmak mantıklı. BİM'in yanı sıra diğer zincir marketlerde de kampanyalar bulunuyor. Fakat BİM bu konuda yine çıtayı zirveye çıkardı. Şirketin hamlesi neticesinde pek çok müşteri marketlere doluştu.

internetgundem.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.