Bir Zamanlar Çukurova 4. Sezon Tarihi Verildi! ATV Dizisinden Ayrılacak İsim Açıklandı!

Bir Zamanlar Çukurova 4. Sezon Tarihi Verildi! ATV Dizisinden Ayrılacak İsim Açıklandı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni sezonuyla geliyor. İzleyiciler, ATV dizisinin 4. sezonunu merak ediyordu. Yapılan açıklamalar doğrultusunda dizinin ne zaman başlayacağı belli oldu. Peki Bir Zamanlar Çukurova'dan hangi oyuncu ayrıldı? Diziye veda eden isim izleyicileri çok üzecek. İbrahim Çelikkol'un katılması ise önemli bir gelişmeydi.

Bir Zamanlar Çukurova, bir süredir ne zaman yayınlanacak merakla bekleniyordu. Dizinin yayın tarihiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 4. sezon için çekimlerin başladığı müjdesini verelim. Üstelik ATV kanalında da dizinin ne zaman yayınlanacağına ilişkin bilgi verildi. Başrol oyuncusu dizinin ilk bölümlerinden ekranlara veda edecek. Bu durumda da pek çok kişi üzülebilir. Ancak dizide yeni oyuncular da bulunuyor.

Dizinin Yeni Sezonu Ne Zaman?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 4. sezonu 9 Eylül Perşembe günü başlıyor. Dizinin Eylül'ün ikinci haftasında başlayacağı kesinleşti. Ancak sevilen yapımdan ayrılacak başrol oyuncusu tüm dengeleri değiştirebilir.

Kerem Alışık Diziye Veda Ediyor

Kerem Alışık, Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılacak. Başarılı oyuncunun diziye vedası izleyicileri üzecek. Oyuncu, Murat Ünalmış ayrılığından sonra diziye veda ediyor. Senaryo gereği ayrılacağı ortaya çıktı. Kimi zamanlar set içerisinde tartışma döndüğü iddia edilse de henüz belgelenmiş bir olay yer almadı. Dizinin yeni sezonunda İbrahim Çelikkol detayı da izleyicileri heyecanlandırdı. Başarılı oyuncunun yeni durağı birkaç hafta önce açıklanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.