Bir Zamanlar Çukurova Dizi Oyuncusu Hilal Altınbilek'ten Beklenmeyen Hareket!

Bir Zamanlar Çukurova Dizi Oyuncusu Hilal Altınbilek'ten Beklenmeyen Hareket!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin güzel oyuncusu hakkında çıkan iddialarla gündeme geldi. Yeni işi açıklandı ve diziden ayrılabileceği ifade edildi. Bir Zamanlar Çukurova başlamadan diziden ayrılacak mı? Yeni sezonda ATV dizisiyle ilgili kritik gelişmeler yaşanacak. Hilal Altınbilek'in yeni işi duyuruldu.

Hilal Altınbilek, ATV'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde başarılı bir performans sergiliyor. Güzel oyuncunun diziden ayrılmayacağı düşünülüyor. Ancak yaşanan son gelişme hayranlarını da heyecanlandırdı. Diziden ayrılacağı iddia edilen oyuncuyla ilgili gerçekler kısa süre içerisinde ortaya çıktı. Peki Hilal Altınbilek diziden ayrılıyor mu?

Hilal Altınbilek'in Yeni İşi Açıklandı!

Oyuncunun ünlü bir giyim firmasının çekimlerine katıldığı oraya çıktı. Hilal Altınbilek'in foto modellik yaptığı o anlar takipçileri tarafından beğenildi. Ancak bir başka konu ise fotoğraflarda verdiği pozlar oldu. Oyuncunun, neşeli ve güleryüzlü halinden eser kalmamıştı. Kendisinin fotoğraflarda daha ciddi ve baskın bir karakter olarak poz vermesi istendi. Altınbilek'in bu pozları beğeni yağmuruna tutuldu. Pek çok hayranı fotoğrafları paylaşarak beğendiğini dile getirdi.

Diziye Devam Edecek!

Yeni sezonda Bir Zamanlar Çukurova dizisine devam edeceği vurgulanıyor. Oyuncunun dizinin vazgeçilmez oyuncuları arasında olduğu bilinmekte. Bu yüzden yeni sezonda oldukça heyecanlı sahnelerle izleyici karşısına çıkabilir. Murat Ünalmış'ın ayrılığı nedeniyle kendisine çok daha fazla iş düşüyor. Ancak kısa süre içerisinde diziye yeni bir başrol erkek oyuncusu da katılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.