Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Bu Sezon İstenileni Veremedi. Dizi Final Yolunda mı?

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Bu Sezon İstenileni Veremedi. Dizi Final Yolunda mı?

ATV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırdı. Dizinin yeni sezonunun reyting sonuçları da şimdiden merak söz konusu oldu. İşte detaylar...

ATV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Bir Zamanlar Çukurova dizisi ekranlara geldiği günden bu yana izleyicilerin gözdesi oldu. Bundan dolayı dizi yeni sezon çekimlerine de başladı. Fakat bir önceki sezon başrol oyuncularının diziden ayrılması izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. Kimi izleyiciler Bir Zamanlar Çukurova dizisinin bu sezon istenilen reytingleri veremeyeceğini savundu.

Murat Ünalmış'ın diziden ayrılması reytinglere yansıdı mı?

Murat Ünalmış'ın diziden ayrılması reytinglere yansıdı mı? Yetenekli oyuncu Murat Ünalmış, Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılma kararı aldı. Yakışıklı oyuncu Murat Ünalmış'ın kadrodan ayrılma kararı alması da herkesi şaşkına çevirdi. Dizi severler, Bir Zamanlar Çukurova dizisinden eskisi kadar haz alamadıklarını dile getirdi. Yapılan araştırmalara göre Bir Zamanlar Çukurova dizisi de bu sezon istenilen reytingleri veremedi. Bundan dolayı dizi severler, projenin ayakta durup durmayacağını şimdiden merak ediyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi final mi yapacak?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi final mi yapacak? Yeni sezon hazırlığına başlayan Bir Zamanlar Çukurova dizisi istenilen reytinglere bir türlü ulaşamadı. Geçtiğimiz yıl tüm kategorilerde birincilik elde eden Bir Zamanlar Çukurova dizisi rakipleri karısından eskisi kadar güçlü duramıyorum.  Hatta kimi izleyiciler, Murat Ünalmış'ın tekrardan diziye dahil olması gerektiğini söyledi. Dört başrol oyuncusunun kadrodan ayrılması reytinglere yansıdı. En son yetenekli oyuncu Murat Ünalmış, Bir Zamanlar Çukurova dizisinin oyuncu kadrosundan ayrılma kararı aldı. Başrol oyuncusunun kadrodan ayrılması ise reytinglere yansıdı. Bir Zamanlar Çukurova dizisi her perşembe akşamı ATV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.