Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Zoru Başardı! Türkiye'den Sonra O Ülkede..

Bir Zamanlar Çukurova Dizisi Zoru Başardı! Türkiye'den Sonra O Ülkede..

ATV'nin büyük bir beğeni ile takip edilen dizileri arasında zirvede yer alan Bir Zamanlar Çukurova dizisi sezon finali arası vererek ekranlara veda etmişti. Dizi yayın hayatına ara verdiği bu günlerde zoru başararak yeni bir ülkede daha yayınlanmaya başlayacak.

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi şimdilerde sezon finali arasına girmiş bulunuyor. Dizi sık sık final iddialarıyla gündeme gelmiş ama bu iddiaların hepsini yalan çıkararak sezon finali olmuştu. Dizi bu hamleyle final olmayacağını kanıtlamış ve herkese göstermişti. Dizinin bir sezon daha yayınlanacağını öğrenen hayranları çok mutlu anlar yaşamıştı. Çukurova seyircisini şaşırtan ve mutlu eden bir haber daha geldi.

Bir Zamanlar Çukurova Türkiye'den sonra bir ülkede daha yayına girdi!

Sevilen dizi Bir Zamanlar Çukurova bilindiği gibi ülkemizde yayınlandığı her gün yeni reyting rekorlarına imza atmış ve güne damgasını vurmuştu. Bu rekorların arasına bir yenisi daha eklendi. Bir Zamanlar Çukurova bir Türk dizisi olarak farklı bir ülkeye daha Panama'ya da transfer edildi. Çukurova dizisi artık bu ülkede de seyircisi ile buluşacak.

Çukurova dizisi yeni sezonda damgasını vurmaya hazırlanıyor..

Bir Zamanlar Çukurova dizisi kadrosuna eklediği birden çok yeni isimle yeni sezona damgasını vurmaya hazırlanıyor. Sevilen dizi yeni transferleri ve değişen senaryosuyla çok daha heyecanlı bir şekilde tüm sevenlerinin karşısına çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.