Bir Zamanlar Çukurova Diziside Deprem Bir Oyuncu Daha Ayrıldı

Bir Zamanlar Çukurova Diziside Deprem Bir Oyuncu Daha Ayrıldı

Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni sezonu önümüzdeki haftalarda yayınlanacak. Ancak Demir karakterinden sonra bir isim daha diziden ayrıldı. Üstelik ayrılması hiç beklenmiyordu. Peki ATV ekranlarında veda eden isim kim? Dizinin başarılı ve güzel oyuncusu şaşırtıcı bir ayrılıkla gündeme geldi. Oyuncunun neden ayrıldığı ortaya çıktı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi önemli bir değişiklik yaşarken bir oyuncu daha diziden ayrılmayı tercih etti. Üstelik kendi isteğiyle bunu yaptı ve izleyiciler bu duruma şaşkın. Nedenini açıkladığında ise her şey açıklığa kavuştu. Bensu Soral'ın ayrılığı sonrasında dizinin senaryosu değişebilir. Oyuncu, hayat verdiği karakter ile diziye yön veriyordu.

Bensu Soral Neden Ayrıldı?

Bensu Soral'ın ayrılığı Bir Zamanlar Çukurova için pek de iyi olmayacak. Ancak güzel oyuncunun ayrılması için önemli bir nedeni var. Eşi İsmail Demirci ile bir süredir görüşemediği için ailesiyle vakit geçirme kararı aldı. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle tanıdığımız İsmail Demirci de bir süredir ekranlarda gözükmüyor. Ünlü oyuncu da eşiyle beraber vakit geçirmek için yeni projede yer almamış olabilir.

Ümit Diziden Gidiyor!

Bir Zamanlar Çukurova'nın Ümit'i dizinin yeni sezonunda ilk bölümden itibaren ayrılığını duyuracak. İlk bölümden sonra ünlü oyuncuyu bir daha dizide göremeyeceğiz. Ani gelişmenin ardından izleyiciler senaryonun nasıl yazılacağı ve Ümit'in ölüp ölmeyeceğini sordu. Sosyal medyadan sorulan sorular yanıtsız kalsa da önümüzdeki haftalarda yayınlanacak yeni sezon fragmanı ile pek çok şey belli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.