Bir Zamanlar Çukurova Dizisine Transfer Netleşti! Demir'in Yerine O İsim Gelecek..

Bir Zamanlar Çukurova Dizisine Transfer Netleşti! Demir'in Yerine O İsim Gelecek..

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi bu sezon kadrosunda ki neredeyse tüm başrollere veda etmek zorunda kaldı. Dizinin son yayınlanan bölümünde Demir Yaman'ın vedasının ardından seyirci bu karar isyan etmişti. Şimdi ise Çukurova'ya yeni sezonda farklı bir başrolün katılacağı kesinleşti.

Bir Zamanlar Çukurova dizisine geleceği iddia edilen transfer artık kesinleşti. Kadrosunda ki birçok isme veda etmek zorunda kalan dizinin başrol eksikliği yeni gelen transferle biraz olsun kapanacak. Son olarak diziye veda eden Demir Yaman karakteri ile senaryoda büyük bir boşluk oluşmuştu. Çukurova yeni transferleri ile beraber bu açıkları kapatmaya çalışacak.

Bir Zamanlar Çukurova'ya transfer haberleri doğru çıktı!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi hakkında ki transfer haberleri doğru çıktı. Kadroya İbrahim Çelikkol'un geleceği açıklanmış ama birçok kişi bu habere inanmıştı. Haftalardır iddia olan bu haberin doğru olduğu ortaya çıktı. Şimdilerde Netflix Türkiye için çekilen Kuş Uçuşu dizisinin çekimlerinde bulunan oyuncu yeni sezonda Bir Zamanlar Çukurova'ya katılacak.

Bir Zamanlar Çukurova yeni sezonu sizi çok şaşırtacak!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni sezonda yukarıda da belirttiğimi gibi yeni gelen transferle beraber çok heyecanlı ve kritik gelişmeler yaşanacak. Dizinin merakla beklenen yeni sezonun ne zaman yayınlanacağı şimdilik belli değil. Dizinin yeni sezonu birçok kişiye göre Eylül ayında başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.