Bir Zamanlar Çukurova Hilal Altınbilek Neler Yaptı Öyle! İzleyiciler Hilal Altınbilek'i Tanıyamadı!

Bir Zamanlar Çukurova Hilal Altınbilek Neler Yaptı Öyle! İzleyiciler Hilal Altınbilek'i Tanıyamadı!

Bir Zamanlar Çukurova'da oynayan Hilal Altınbilek, yeni projesiyle gündeme geldi. Yaptığı modellikle beraber güzel pozlar verdi. Hayranları kendisini çok beğendi. Oyuncunun diziden ayrılma ihtimali de bulunuyor. İşte Hilal Altınbilek'in verdiği pozlar ve diziye devam edip etmeyeceği gerçeği...

Sosyal medyanın gündemine düşen Hilal Altınbilek, yaptıkları nedeniyle çok eleştirildi. Başarılı oyuncu, Bir Zamanlar Çukurova'dan ayrılacak mı diye sorulurken bambaşka bir proje ile karşımıza çıktı. Peki Hilal Altınbilek hangi dizide oynayacak? Güzel ismin dizi ve film yerine farklı bir alanda ekran karşısına geçtiği öğrenildi.

Hilal Altınbilek Model Oldu!

Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Hilal Altınbilek, modellik yapacak. Böylelikle güzel oyuncunun foto modellikte nasıl bir performans sergileyeceği de gözler önüne serildi. Giyim markası ile anlaştı ve birbirinden etkili pozlar verdi. Verdiği pozların oldukça ciddi ve güler yüzlü halinden ziyade kendinden emin tavır takınması hayranlarının hoşuna gitti. Sosyal medyada pek çok kişi bu fotoğrafları beğendiğini ve Hilal Altınbilek'in güzel pozlar verdiğini söyledi. Hayranları onu bu kadar çok beğenmişken modelliğe devam eder mi açıkçası bilinmiyor.

Dizide Oynamaya Devam Edecek

Foto modellik hamlesiyle çok konuşulan Hilal Altınbilek'in diziye devam etmeyeceği iddia ediliyordu. Ancak güzel oyuncu, dizinin yeni sezonunda oyunculuk performansını sergileyecek. Şu an için herhangi bir iş olmadığından farklı projelerde yer alması normal karşılanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.