Bir Zamanlar Çukurova'da İbrahim Çelikkol Hangi Karakteri Canlandıracak?

Bir Zamanlar Çukurova'da İbrahim Çelikkol Hangi Karakteri Canlandıracak?

ATV'de ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova, Murat Ünalmış yani Demir karakterinin diziden ayrılmasıyla yeni arayışlara girdi. Dizinin yeni sezonda başka bir erkek başrol karakterine ihtiyaç duyduğu ortaya çıktı. O isim de İbrahim Çelikkol oldu. İbrahim Çelikkol, dizide hangi karaktere hayat verecek?

Bir Zamanlar Çukurova dizisi, yeni sezonda önemli anlara sahne olacak. Murat Ünalmış'ın ayrılığından sonra dizide büyük boşluk oluştu. Ardı ardına gelen gelişmelere bakıldığında ise İbrahim Çelikkol'un diziyi sırtlayacağı görülüyor. Daha önce Kerem Alışık ve Murat Ünalmış arasında bazı problemler olduğu belirtilmekteydi. İkilinin davalık olduğu da iddia edilmişti. Hal böyle olunca ayrılık kaçınılmaz oldu. Aynı sette daha fazla yapamadıkları düşünülüyor. Peki İbrahim Çelikkol, dizide hangi karakteri canlandıracak? ATV dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni sezonunda yaşanacaklar...

İbrahim Çelikkol Diziye Katılıyor!

Başarılı oyuncu İbrahim Çelikkol, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hakan Gümüşoğlu karakterine hayat verecek. Konakta tam bir bela karakteri oynayacağı düşünülüyor. Haliyle dizinin sert erkeğini canlandıracak. ATV dizisi, bu anlamda İbrahim Çelikkol'un performansına güveniyor. Başarılı oyuncu, dizideki karakteri ile farkını ortaya koyacak. Hilal Altınbilek'in hayat verdiği Züleyha karakteriyle ilişki yaşaması bekleniyor. Ancak senaryoya ilişkin herhangi bir detay paylaşılmadı.

Murat Ünalmış'ın Vedası Konuşuldu

Murat Ünalmış, diziye veda etmek için sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu. İzleyicilerine ve emeği geçen herkese teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Başarılı oyuncunun kariyerine hangi dizi veya filmde devam edeceği merakla bekleniyor. Yüksek reytingli Bir Zamanlar Çukurova dizisinden ayrılması üzüntüyle karşılandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.