Bir Zamanlar Çukurova'da Yer Yerinden Oynuyor! Yeni Sezonda Şok Eden Transfer..

Bir Zamanlar Çukurova'da Yer Yerinden Oynuyor! Yeni Sezonda Şok Eden Transfer..

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova yeni sezonda seyircisinin karşısına bomba gibi çıkmaya hazırlanıyor. Dizi kadrosundan çok büyük kayıplar verse de, yeni transferlerle bu kayıpları telafi etmeye çalışacak.

Bu sezonun en şanssız dizilerinden biri de ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi oldu. Dizi her ne kadar yayınlandığı günlerde muhteşem reyting sonuçlarına ulaşsa da, bu sezon içerisinde kadrosundan çok büyük başrol kayıpları verdi. Diziye sezon ortasında dizinin kilit isimlerinden Yılmaz Akkaya vefat etmişti. Bu vedanın ardından uzun bir zaman sonra Fekeli Ağa, yayınlanan son bölüm yani sezon finalinde de Demir Yaman veda etti. Bütün bu vedalar dizinin senaryosunun neredeyse tamamen değişmesine yol açtı.

Bir Zamanlar Çukurova kadrosundan kayıp verse de, yeni transferlere de açık!

Bir Zamanlar Çukurova'ya bu vedaların ardından ilk kez bir transfer geleceği konuşuluyor. Yeni sezonda Demir Yaman'ın ardından yeni bir başrol karakterini canlandırmak üzere kadroya son olarak TV ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi karakteri ile beğeniyle izlediğimiz İbrahim Çelikkol transfer oluyor. Bu haber şimdilik sadece bir iddia olsa da, birçok kişi şimdiden doğru olarak kabul etti bile. İbrahim Çelikkol Doğduğun Ev Kaderindir'in finalinin ardından ilk kez bir projede yer alacak.

Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni sezonu ne zaman başlıyor ?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Eylül ayında yeni sezonuyla ve heyecan dolu bölümleriyle seyircilerinin karşısına çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.