Bir Zamanlar Çukurova'nın Yeni Başrolü Sette! İlk Kez Böyle Göreceksiniz..

Bir Zamanlar Çukurova'nın Yeni Başrolü Sette! İlk Kez Böyle Göreceksiniz..

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi yeni bölümleriyle ekrana gelmek için gün saymaya başladı. Dizinin yeni başrolü olan İbrahim Çelikkol, Çukurova setinden ilk fotoğraflarını paylaşınca hayranları beğeni yağmuruna tuttu.

Bir Zamanlar Çukurova sezona yeni bölümleriyle bomba gibi başlamak için çekimlere başladı. Her sezon kendi günü olan perşembe akşamları reyting rekorları kıran Çukurova dizisinde bu sezon çok farklı bir değişiklik var. Dizinin ilk üç sezonunda seyircilerin karşısına çıkan dizinin kilit karakterleri artık Çukurova'da olmayacak. Yılmaz Akkaya ve Demir Yaman karakterlerinin yerine gelen ünlü oyuncu belli ki onları aratmayacak.

Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni başrolü İbrahim Çelikkol'dan ilk set fotoğrafları..

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni başrolü İbrahim Çelikkol'un canlandıracağı karakterin kim olacağı öğrenilse de, bu karakter hakkında hala detaylı bir bilgi bulunmuyor. Demir Yaman'ın düşmanı olduğunu bildiğimiz karakter  ‘Hakan Gümüşoğlu’ndan ilk fotoğraflar geldi.

İşte  ‘Hakan Gümüşoğlu'nun ilk fotoğrafı;

ibrahimcelikkol-birzamanlarcukurova-12.jpg

Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon heyecanına az kaldı!

Bir Zamanlar Çukurova yeni sezon heyecanına artık çok az kaldı. Dizinin Ekim ayı başlarında merakla beklenen heyecan dolu yeni sezonuyla izleyicilerinin karşısına çıkması beklenirken bu tarih beklenmeyen bir müjde ile daha da erkene alınabilir. 

Çukurova çok yakında ATV ekranlarında..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.