Bir Zamanlar Çukurova'nın Yeni Jönü Belli Oldu! Çukurova'da Bir Yıldız Parlayacak..

Bir Zamanlar Çukurova'nın Yeni Jönü Belli Oldu! Çukurova'da Bir Yıldız Parlayacak..

ATV ekranlarının rekortmen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın sezon finalinin üstünden çok uzun bir zaman geçti. Dizinin yeni sezonun yayınlanmaya hazırlandığı şu günlerde dizinin kadrosuna katılacak olan yeni başrol oyuncusu da sonunda belli oldu. Yeni karakter herkesi çok heyecanlandırdı..

ATV ekranlarının rekortmen dizilerinden Bir Zamanlar Çukurova sezon finali olalı çok uzun bir zaman oldu. Geçtiğimiz sezonda çok büyük reyting oranlarına ulaşarak rakiplerini ekrana kilitleyen dizinin, şimdilerde ise gelecek sezonu merak ediliyor. Yeni sezona yaklaştığımız şu günlerde Çukurova'nın kadrosuna transfer olacak yeni başrol ve karakterin detayları da belli oldu.

Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni başrolü herkesi çok heyecanlandırdı..

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrol oyuncularından olan Demir Yaman karakterini canlandıran başarılı oyuncu Murat Ünalmış projeye beklenmeyen bir şekilde veda etmişti. Oyuncunun vedası herkesi yasa boğarken bir taraftan da dizinin final olma ihtimalini akıllara getirdi. Ama Çukurova bu vedaya rağmen sezon finali olarak yeni sezonda da yayınlanmaya devam edeceğini açıklamıştı. Diziye yeni katılması planlanan başrol ise belli oldu. Çukurova'ya son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Mehdi karakteri ile gördüğümüz İbrahim Çelikkol transfer olacak.

Çukurova'nın yeni başrolü hangi karakteri canlandıracak ?

İbrahim Çelikkol'un dizide hangi rolü canlandıracağı öğrenildi. Başarılı oyuncunun dizide canlandıracağı rolün adı  Hakan Gümüşoğlu oldu. Bu karakter çok zengin bir iş adamı olurken, Demi Yaman'ndan intikam almak için Çukurova'ya gelecek.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.