Bir Zamanlar Çukurova'ya EDHO Desteği! EDHO Oyuncusu ile Anlaşma Sağlandı!

Bir Zamanlar Çukurova'ya EDHO Desteği! EDHO Oyuncusu ile Anlaşma Sağlandı!

EDHO'dan ayrılan ünlü oyuncunun yeni durağı belli oldu. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynayacağı açıklandı. İki dizinin de ATV'de yer alması nedeniyle izleyici kitlesi kanal değiştirmemiş olacak. Başarılı oyuncu, dizide hangi karakteri canlandıracak? EDHO'dan ayrılışı olay olmuştu...

Bir Zamanlar Çukurova, yeni sezonunda İbrahim Çelikkol ile beraber farklı bir ismi daha diziye kazandırdı. Ünlü oyuncu ile anlaşmanın sağlandığı belirtildi. Peki diziye hangi oyuncu katılıyor? EDHO izleyenlerin yakından tanıdığı ünlü isim yine ATV dizisinde oynayacak. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin çekimlerine az bir zaman kaldı. Pek çok kişi dizinin ne zaman ekranlara geleceğini merak ediyor. Yeni katılan oyuncuyla beraber dizi çekimleri de netleşecek.

Erkan Bektaş Diziye Katıldı!

EDHO'da fırtınalar estiren Erkan Bektaş, artık Bir Zamanlar Çukurova dizisinde oynayacak. Başarılı oyuncunun yeni dizisinde hangi karaktere hayat vereceği çok merak edildi. İbrahim Çelikkol Hakan Gümüşoğlu'nu canlandıracakken Erkan Bektaş için henüz kesinleşmiş değil. Ancak başarılı oyuncu için yakın zamanda bir açıklama yapılması muhtemel. Çünkü kendisi önemli bir oyuncu ve hayranları hangi karaktere hayat vereceğini öğrenmek istiyor.

Dizi Eylül'de Başlayacak

Bir Zamanlar Çukurova dizisi Eylül ayında yeni sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkacak. Diziden ayrılan oyuncuların yeri bu sefer dolacak gibi duruyor. Pek çok kişi başrol oyuncularının hızlı bir şekilde diziden ayrılmasından şikayetçiydi. Bu sorunun önüne geçilmesi adına oyuncu transferlerine önem verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.