Burak Deniz’in Rol Arkadaşı Belli Oldu! İzleyiciler İkili Hakkında Şoke Edici İddialarda Bulundu

Burak Deniz’in Rol Arkadaşı Belli Oldu! İzleyiciler İkili Hakkında Şoke Edici İddialarda Bulundu

Netflix'te yayınlanmaya hazırlanan Şahmaran isimli dizinin yoğun bir ön hazırlık dönemi başladı. Alınan bilgiler neticesinde dizisinin kadın başrol oyuncusunun Serenay Sarıkaya olduğu ortaya çıktı. Ayrıca Burak Deniz'in de gelen teklifi kabul etti belirlendi.

Dizinin başrol oyuncularının belli olmasının ardından dizi severler harekete geçti. Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya’nın Şahmaran isimli dizinin başrol oyuncusu olduğu ortaya çıktı. Bunun sonucunda Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya Şahmaran isimli dizinin başrolünde buluşan iki isim oldu. Netflix'te yayınlanmaya hazırlanan Şahmaran isimli fantastik dizi için yoğun çalışmalar devam ederken başrol oyuncuları da dikkatlerden kaçmadı. Dizi severler Serenay Sarıkaya’nın uzun süre sonra ekranlara dönmesinden dolayı mutlu olduklarını açıkladı.

Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya Şahmaran dizisinde buluştu

Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya Şahmaran dizisinde buluştu. Dizinin ön hazırlık dönemi yaşanırken başrol kadın oyuncusu Serenay Sarıkaya oldu. Ayrıca Burak Deniz de kendisine giden teklifi kabul edip Şahmaran isimli dizinin erkek oyuncusu oldu. Burak Deniz'in diziye dahil olup olmayacağı ise belirsizdi ancak yetenekli oyuncu teklifi kabul edince dizinin kadrosuna dahil oldu. Adana'da çekimleri süren dizinin detayları herkes tarafından merak ediliyor.

Dizinin oyuncu kadrosu belli oldu

Dizinin oyuncu kadrosu belli oldu. Alınan bilgiler neticesi Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in dizi çekimleri için bir araya geldiği ortaya çıktı. Adana dışında Tarsus ve Datça’da da geçecek olan dizinin oyuncuları şimdiden yoğun ilgi görüyor. Hatta kimi izleyiciler Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya'yı birbirlerine çok yakıştırdı. Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz dışında dizinin kadrosunda Mert Ramazan Demir, Mustafa uğurlu, Mahir Günşirak, Mehmet Bilge Aslan, Bertu Halisdemir gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.