Burcu Biricik ülkemizde yaşanan yangınlardan sonra fidan bağışı yapanlara isyan etti

Burcu Biricik ülkemizde yaşanan yangınlardan sonra fidan bağışı yapanlara isyan etti

Ülkemizin Güney Ege ve Akdeniz bölgelerinde peş peşe çıkan yangınlardan sonra binlerce insan romanların yeniden ağaçlanması için Tema Vakfı'na fidan bağışı yaptı. Bunun üzerine ünlü oyuncu Burcu Biricik sosyal medya hesabından fidan bağışı yapanlara isyan etti.

Ülkemizin Güney Ege ve Akdeniz bölgelerinde peş peşe çıkan yangınlarda ormanlar ve ilçelerdeki evler büyük zarar gördü. Birçok vatandaşın evsiz kaldığı orman yangınlarında, yanan ormanları yeniden ağaçlandırma için vatandaşlar Tema Vakfı'na fidan bağışı yapmaya başladı. Birçok ünlü isimde konser ve gösterilerinin gelirlerini derneğe bağışladı. Tema Vakfı yapılan bağışlarla binlerce fidan parası topladı. Bunun üzerine Camdaki Kız dizisinin başrol oyuncusu Burcu Biricik sosyal medya hesabından fidan bağışı yapanlara isyan etti. Derneğe bağış yapmanın yanı sıra evsiz kalan vatandaşlara kalacak bir yer ayarlamak için yardım toplanması gerektiğini vurguladı. 

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Tema Vakfı'da dahil olmak üzere herhangi bir fidan bağışının gereksiz olduğunu bunun yerine yanan evlerin sahiplerine yardım yapılması gerektiğini söyledi. Ormanların yeniden fidan dikerek korunamayacağını o alanların kendisini onaracağını ifade eden Burcu Biricik: "Herkesin artık cebinden çıkabilecek son 3-5 liralık yardım fidana değil de yangın sonrası evlerinden olan insanların ihtiyaçları için mi kullanılsa acaba" ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.