Buse Varol, Alişan'a Fena Yakalandı! Alişan Sinirlerine Hakim Olamadı! Tepkisini Sert Gösterdi!

Buse Varol, Alişan'a Fena Yakalandı! Alişan Sinirlerine Hakim Olamadı! Tepkisini Sert Gösterdi!

Son zamanlarda adından çok bahsettiren Alişan'ın eşi olan Buse Varol fena yakalandı. Yapılan araştırmalar sonrasında tüm gerçekler ortaya çıktı!

Birden fazla operasyon geçirmiş ve güzelliğine güzellik katmış olan Buse Varol, ekranlara yeniden çıkma kararı aldı! Güzel oyuncunun rol almış olacağı proje ve hayat vereceği karakterse herkesi şok etti.

Yakın zamanda Alişan`ın kardeşini kaybetmesi ile acısını paylaşmış olan Buse Varol, yavaş yavaş kendine gelmeye başladı. Bunun yanı sıra yaz ayında ekranlara geleceği söylenen başarılı oyuncu Buse Varol, gündeme yıldırım gibi düştü. Ancak geçirmiş olduğumuz zamanda Selçuk Tektaş`ın vefatı ile Alişan ve Buse Varol`un planlarını geri plana itti. Ve güzel isim Varol sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımlarla da nerede ise her gün gündeme gelmekteydi.

Buse Varol, hangi dizi ile anlaşma yaptı?

Kulislerden alınmış olan bilgiler ile güzel oyuncu Buse Varol`un Kırmızı Oda dizisinde yer alacağı iddiaları söylenmekte. Bunun yanı sıra Rezzan`ın ablası olarak diziye girecek olması da iddia edilmekte olan Buse Varol`un hayat verecek olduğu karakterin tamamen değişmiş olduğu da açığa çıktı. Bunun üzerine Varol hayranları, başarılı oyuncunun hangi karaktere hayat vereceğini şimdiden büyük merakla takip ediyorlar.

 

Güzel oyuncunun hayat vereceği karakter ortaya çıktı!

Gelen bilgilere göre Buse Varol avukat karakterine hayat verecek. Güzel oyuncunun oynayacağı karakter çok yakında hayranları ve izleyicileri ile buluşacak!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.