Cam Tavanlar Dizisi Final Kararı Aldı! Cam Tavanlar Reytinglere Dayanamadı!

Cam Tavanlar Dizisi Final Kararı Aldı! Cam Tavanlar Reytinglere Dayanamadı!

Cam Tavanlar dizisi final yapacak. Show TV'de ekrana gelen dizinin final tarihi de belli oldu. Ne zaman biteceğini merak eden izleyiciler soluğu internette aldı. Peki dizi neden bitiyor? Başrol oyuncuları arasındaki sorun göze çarpmıştı. İki oyuncunun birlikte olduğu sahneler beğenilmedi.

Show TV'nin sevilen dizisi Cam Tavanlar'la ilgili şaşırtıcı detaylar ortaya çıkıyor. İlgiyle takip edilen dizinin erken final yapacağı belirtildi. Henüz yeni başlamışken neden final yapacağı konusunda ise belirsizlik sürüyor. Ekrana geldiği günden bu yana izlenme sorunu yaşadığı bilinmekte. Ancak Show TV'nin güvendiği projelerden biriydi. Oyuncu kadrosunda da güzel isimler oynuyordu. Usta oyuncuların bir araya geldiği bu dizide finalin bu kadar erken gerçekleşmesi izleyicileri üzdü.

Cam Tavanlar Ne Zaman Final Yapacak?

Cam Tavanlar dizisi, Temmuz ayının sonuna doğru final yapacak. Dizi Ağustos ayına geldiğimizde ekranlara vedasını çoktan duyurmuş olacak. Bu nedenle yeni bölümde ne gibi olaylar yaşanıyor ilgiyle takip edilmekte. Kubilay Aka ve Bensu Soral arasındaki uyumun pek beğenilmediği de gelen bilgiler arasında.

Show TV Neden Final Yaptırıyor?

Show TV'nin yüksek reytingli dizilere ihtiyacı var. İşte bu nedenle yeni projelerle görüşmeler sürüyor. Kanalın Cam Tavanlar dizisinden sonra farklı bir hamle yaparak yeni bir diziye şans tanıması beklenmekte. Çukur gibi yüksek reytingli ve uzun vadeli projeler yaratabilirse kanal açısından çok iyi olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.