Cam Tavanlar Dizisi Final Yapmamak İçin Senaryosunu Değiştiriyor!

Cam Tavanlar Dizisi Final Yapmamak İçin Senaryosunu Değiştiriyor!

Star TV Cam Tavanlar final yapsın istemiyor. Bu yüzden dizinin senaryosunda ciddi değişimler yaşanabilir. Kubilay Aka ve Bensu Soral'in başrolde oynadığı dizi heyecanlı anlara tanıklık edecek. Yeni bölümden itibaren senaryodaki değişimi fark edebiliriz. Peki Cam Tavanlar final yapabilir mi?

Cam Tavanlar dizisi, Star TV için çok şey ifade ediyor. Dizinin ekrana geldiği günden bu yana beklentileri daima yüksekti. Ancak reyting anlamında çok fazla ileri gidemedi. Hal böyle olunca dizi için final kararı verilebilir. Fakat dizi yönetimi bunu istemiyor. Elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan Cam Tavanlar, başrol oyuncularının çabasıyla da düşük izlenmeden kurtulamadı. Kubilay Aka ve Bensu Soral'ın güzel uyumu tam olarak sonuç vermiş değil. Peki dizi için nasıl bir karar alınacak? Dizinin senaryosuyla ilgili bir değişiklik yapılacak.

Cam Tavanlar Senaristi Değişti!

Cam Tavanlar dizisinde senaristlik yapmakta olan Meriç Acemi, artık bu görevi üstlenmeyecek. Onun yerine geçecek ismin senaryoda bazı değişiklikler yapabileceği belirtiliyor. Dizinin yeni senaristi kim olacak?

Duygu Şimşek Senarist Oldu!

Duygu Şimşek, Cam Tavanlar'ın senaristi olarak karşımıza çıkacak. Yeni bölümlerden itibaren varlığını hissedeceğimiz senaristin, ne gibi değişikliklerle gündeme geleceğini öğreneceğiz. Cam Tavanlar'ın daha yüksek reytinglere sahip olması için bu tarz bir değişiklik belki de şarttı. Ancak oyuncular elinden geleni yapar ise senaryo değişikliğinin bir anlamı olur. Söz konusu gelişmelerle ilgili neler yaşanacak sizlerle paylaşacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.