Cam Tavanlar Dizisi İçin Yolun Solu! Cam Tavanlar Final!

Cam Tavanlar Dizisi İçin Yolun Solu! Cam Tavanlar Final!

Show TV ekranlarında yer alan izleyicinin sevdiği dizisi Cam Tavanlar ekranlara veda ediyor. Yaz aylarının başlarında başlayan dizi birçok hayranını üzecek kararı aldı. Peki Cam Tavanlar dizisi ne zaman ekranlara veda ediyor. Dizinin veda etmesindeki büyük etken nedir? Oyuncu kadrosunda kimler bulunuyor. Cam Tavanlar dizisine dair her şey…

Çarşamba günleri ekranlara gelen dizi konusu ve oyuncuları ile dikkat çekmişti. Kadınların iş dünyasındaki yerlerini ve ne kadar zorlukla mücadele ettiklerini anlatan dizi aynı zamanda Cem ve Leyla’nın birbirine olan aşklarını anlatmaktadır. Dizinin başrollerinde ise Bensu Soral ve Kubilay Aka yer alırken Hatice Aslan, Ahmet Melih Yılmaz, Beril Kayar, Ayten Soykök, Mehmet Bilge Aslan, Şifanur Gül gibi birbirinden ünlü isimler yer almaktadır.

Cam Tavanlar Final!

Dizinin yönetmenliğini Fehmi Öztürk yaparken senaristliğini ise Meriç Acemi üstlenmektedir. Başarılı dizi yayınlandığı gün birçok rakibi ile savaşmak zorunda kaldı. Fakat bu savaşta hep mağlup oldu. Dizinin reytingleri kötü gelmeye başlayınca kanal bir karar vermek zorunda kaldı. Bu karar birçok kişiyi üzdü. Cam Tavanlar dizisi 8.bölüm ile ekranlara veda ediyor.

Cam Tavanlar Dizisine Veda!

Yaz aylarında birçok dizi başladı bunlar “Baht Oyunu”, “Baş Belası”, “Aşkın Tarifi”, “CamTavanlar”, “Kazara Aşk”, “Aşk Mantık İntikam”, “Ada Masalı” ve “Kalp Yarası” bu dizilerin birçoğu ekranlarda başarıyı yakalayamazken sosyal medyada dikkat çekti. Diğer diziler için ise yavaş yavaş yolun solu göründü. Yolun sonu görünen dizilerden ilki ise Show TV ekranlarında izlediğimiz Cam Tavanlar dizisi oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.