Cam Tavanlar'ın Finalinde Sen Çal Kapımı Detayı! Cam Tavanlar Neden Bitti?

Cam Tavanlar'ın Finalinde Sen Çal Kapımı Detayı! Cam Tavanlar Neden Bitti?

Show TV'nin sevilen dizilerinden biri olarak gösterilen Cam Tavanlar, final kararını aldı. Dizinin ekranlara veda ettiği öğrenildi. Peki dizi neden bitiyor? Cam Tavanlar finalinde Sen Çal Kapımı ile olan rekabeti dikkat çekti. Çarşamba günü yayınlanan diziler arasındaki reyting savaşını kim kazandı?

Cam Tavanlar dizisi, final bölümü ile ekranlarına geliyor. Ancak dizinin bu hamlesinden hemen önce neden final yaptığına göz atıldı. İzleyiciler, dizinin bitmesinde farklı bir diziyi suçlu olarak görüyor. Sen Çal Kapımı ile yaptığı rekabetten ötürü büyük reyting kaybeden Cam Tavanlar, final kararını duyurmuştu. Çarşamba günü yayınlanan iki dizi, ekrana geldikleri günden bu yana reyting konusunda mücadele halindeydiler. Kazanan taraf belli oldu gibi duruyor.

Cam Tavanlar Neden Final Yapıyor?

Cam Tavanlar'ın final yapmasındaki en önemli neden, elbette reytinglerdir. İzlenme oranlarının düşüklüğü reytinglere yansıyınca dizinin son set çalışması yapıldı. Kubilay Aka ve Bensu Soral de veda paylaşımlarını sosyal medyada iletti. İzleyiciler ve oyuncular oldukça duygusal anlar yaşadı.

Dizi 8. Bölümde Bitecek

Cam Tavanlar, iddialı bir giriş yapsa da Show TV'deki yayın hayatına 8. bölümde son verecek. Dizinin başrolü Kubilay Aka, daha önce Show TV'de yayınlanan Çukur dizisinde de oynamıştı. Başarılı oyuncunun diziye veda ettikten sonraki ilk projesi Cam Tavanlar oldu. Şimdi ise bu diziyle olan bağını da koparıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.