Camdaki Kız Dizisi Çekimlere Başlıyor! Dizi Büyük Soru İşaretleri İle Geliyor..

Camdaki Kız Dizisi Çekimlere Başlıyor! Dizi Büyük Soru İşaretleri İle Geliyor..

Kanal D ekranlarının sezona geç başlayan, ama adını hafızalara kazımayı başaran Camdaki Kız dizisi yeni sezon çekimlerine başladı. Dizi tüm hızıyla çekimlerine devam ederken, büyük bir heyecanla izleyicileri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Kanal D ekranlarında yayınlanan, tıpkı Masumlar Apartmanı ve Doğduğun Ev Kaderindir gibi gerçek hayat hikayelerinden uyarlanan, etkileyici senaryosu ile seyircisini kendine bağlayan Camdaki Kız dizisi geçtiğimiz aylarda sezona geç başlamasına rağmen erken ara vermek zorunda kalmıştı. Dizinin erken vedasına birçok tepki gelse de, seyirci bu durumu sonunda kabullenmek zorunda kaldı.

Camdaki Kız dizisinin çekimleri başladı!

Camdaki Kız dizisinin yeni sezon çekimleri sonunda başladı. Çekimlerin başladığını öğrenen seyirciler çok sevinirken, şimdide akıllarda bir soru kaldı. Camdaki Kız dizisinin yeni bölümleriyle ne zaman ekrana gelmeye başlayacağı büyük bir merak konusu oldu. Bu konu sosyal medyada dizi hakkında en çok sorulan sorular arasına girmeyi başardı.

Camdaki Kız dizisi çekimleri başladı! Peki yeni sezon ne zaman ekranlara gelecek

Camdaki Kız dizisinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağına dair en doğru ve kabul edilen tahminin Ekim ayının başları olduğu düşünülüyor. Yani henüz kesinleşmiş bir şey yok. Sadece yayın tarihine ait tahminlerin büyük bir kısmı Ekim ayını gösteriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.