Camdaki Kız Dizisinde Ayrılıklar Bitmiyor! Oyuncular Diziden Teker Teker Ayrılıyor…

Camdaki Kız Dizisinde Ayrılıklar Bitmiyor! Oyuncular Diziden Teker Teker Ayrılıyor…

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Camdaki Kız dizisi izleyiciyi şaşırtmaya devam ediyor. Dizinin yeni sezonunda Hayri karakterini baskın olarak görecek olan izleyiciye kötü haber geldi. Dizinin Hayri’sinin gelmesiyle, Sedat’ı diziden ayrılık kararı aldı. Camdaki Kız’ın Sedat’ı neden diziden ayrılıyor. Camdaki Kız dizisi nasıl devam edecek…

Ekranların en iddialı dizilerinden birisi olan Camdaki Kız dizisi ekranlarda sadece 9 bölüm yer aldı. Ama izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Dizinin yaşam öyküsü ve oyuncuların performansı ile dizi sürekli gündemde olmuştu. Camdaki Kız dizisinin bazı sahneleri ise uzun süre tartışılmış hatta tepki bile görmüştü. Şimdilerde ise dizide işler karışmış gibi duruyor.

Camdaki Kız Dizisinde Ayrılık!

Diziden ayrılan ilk isim için Nur Sürer yanı dizinin Feride’si olduğu iddia edilmişti. Kitaba göre ikinci sezon kalp krizi geçirerek diziden ayrılması bekleniyor. Seyirci bunu atlatamazken ikinci haber geldi. Dizinin Hayri karakterinin kadroya dahil olmasıyla birlikte dizinin Sedat’ı da diziden ayrılacağı iddia edildi. Sedat karakterini canlandıran Feyyaz Şerifoğlu durum hakkında açıklama yaptı.

Camdaki Kız Ne Zaman Başlıyor…

Feyyaz Şerifoğlu dizinin hızlı gittiğini ve sonuçtan memnun olduklarını söylerken aynı zamanda ikinci sezonu sabırsızlıkla beklediğini söyledi. Başarılı dizi ekranlara ne zaman dönecek sorularına ise şu şekilde cevap verdi. Ağustos aylarında dizinin çekimleri başlayacak daha sonra Eylül başları gibi ekranlarda yerini alacak dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.