Camdaki Kız Dizisinde Sürpriz Ayrılık! Camdaki Kız Dizisine Hayri Geldi O İsim Gitti…

Camdaki Kız Dizisinde Sürpriz Ayrılık! Camdaki Kız Dizisine Hayri Geldi O İsim Gitti…

Camdaki Kız Dizisi şaşırtmaya devam ediyor. Bir süredir gündemde olan Hayri kim olacak meselesi sonunda çözüm buldu. Dizinin yeni sezonunda neler olacak. Bakın dizinin yeni Hayri’si kim oldu. Dizi yeni oyuncuları kadrosuna dahil ederken sürpriz bir ayrılık kararı ile gündeme geldi. Ünlü oyuncu diziden neden ayrılıyor. Camdaki Kız dizisine dair merak edilen her şey…

Kanal D’nin efsane dizilerinden birisi olan Camdaki Kız dizisi ekranlarda yer aldığı ilk bölümler itibaren reytingler alt üst etmeyi başardı. Dizinin sezon finali büyük ses getirirken dizinin son sahnelerinden adı geçen Hayri karakterinin kim olacağı ise çok merak edilen konulardan birisi oldu. Hayri karakterini kimin canlandıracağı ortaya çıkarken bu sefer dizi hiç beklenmedik bir ayrılık haberi ile sarsıldı.

Camdaki Kız Dizisinde Ayrılık!

Camdaki Kız dizisi yeni sezona bomba gibi bir giriş yapmayı planlarken diziye Hayri karakterinin katılması dizideki tüm dengeleri değiştirecek. Hayri karakteri için ise Burak Deniz, İbrahim Çelikkol, Erkan Kolçak Köstendil, Cihangir Ceyhan gibi birbirinden ünlü oyuncularının isimleri geçiyor. Diziden ise herkesin sürekli kızdığı fakat gerçekler ortaya çıktıkça sevilmeye başlayan Feride karakteri diziden ayrılıyor.

Camdaki Kız Dizisinde Yeni Sezonda Neler Olacak…

Camdaki Kız dizisinin yeni sezonunda zaman atlaması yaşanacak. Nalan ve Ferit’in evliliklerinin üzerinden 1 yıl geçtikten sonra önce Vali Bey kalp krizi geçirerek daha sonra ise Feride hanım intihar ederek Camdaki Kız dizisine veda edecek. Nalan ise yasak aşkı Hayri ile aşk yaşamaya başlayacak ve eşine haksızlık yaptığını düşünerek Hayri ile kaçacak. Camdaki Kız dizisi sürprizlerle dolu yeni sezonu ile Kanal D ekranlarında olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.