Camdaki Kız Dizisinin Yayın Tarihi Açıklandı! Yeni Sezonda Ortalık Karışıyor..

Camdaki Kız Dizisinin Yayın Tarihi Açıklandı! Yeni Sezonda Ortalık Karışıyor..

Camdaki Kız dizisinin de yayın tarihi açıklandı. Kanal D'nin yeni sezona çok geç başlamasına rağmen adından söz ettiren Camdaki Kız dizisinin ikinci sezonunda ortalık karışacak. Bu sezon tüm izleyicileri ekrana kilitleyecek.

Tıpkı Kırmızı Oda, Doğduğun Ev Kaderinde ve Masumlar Apartmanı gibi Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu'nun kitabından uyarlanan, gerçek bir hayat hikayesini seyircileri ile buluşturan Camdaki Kız dizisi geçtiğimiz sezona geç başlamasına rağmen büyük bir izleyici kitlesi yakalamayı başardı. Sezona çok geç başlayan dizi, erkenden sezon final olunca seyirci bu durum karşısında hayal kırıklığına uğradı.

Camdaki Kız dizisinden yeni müjde geldi!

Camdaki Kız dizisinin ne zaman başlayacağı belli oldu. Dizi gelen son bilgilere göre 9 Eylül tarihinde Bir Zamanlar Çukurova dizisi ile aynı gün başlayacak. Birbirine rakip olan iki dizi arasında yeni sezonda da çok büyük bir reyting mücadelesi yaşanacak. Bakalım bu reyting mücadelesini ATV'nin yıllardır rekortmen olan Bir Zamanlar Çukurova dizisi mi, yoksa Kanal D ekranlarının yeni olmasına rağmen çok iddialı dizisi Camdaki Kız dizisi mi kazanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.