Camdaki Kız Dizisinin Yeni Karakteri Hayri Hakkında Şok İddia! Maraşlı'nın Yıldızı Camdaki Kız'da..

Camdaki Kız Dizisinin Yeni Karakteri Hayri Hakkında Şok İddia! Maraşlı'nın Yıldızı Camdaki Kız'da..

Kanal D ekranlarının sezon finali olan dizisi Camdaki Kız ekranlara veda etmeden önce son bölümüyle ortalığı karıştırmış ve seyircilerini büyük bir merakta bırakmıştı. Diziye yeni sezonda dahil olması beklenen Hayri karakterinin kim olduğu sonunda ortaya çıktı.

Kanal D ekranlarının gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizisi Camdaki Kız sezona damgasını vuran projeler arasında yer alıyordu. Bu dizi tıpkı Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu'nun kitaplarından uyarlanan diğer diziler gibi reyting rekorları kırmış, büyük bir seyirci kitlesine ulaşmıştı. Dizi sezonda geç başladı ve erken final oldu. Bu yüzden izleyici tam hikayeyi öğrenemedi. Diziye yeni sezonda katılması beklenen Hayri karakteri ise hala gündemden düşmek bilmiyor.

Camdaki Kız dizisinin yeni karakteri Hayri kim olacak ?

Camdaki Kız dizisinin yeni karakteri Hayri'nin kim olacağı hala belli değilken, ortaya şok bir iddia daha atıldı. Şimdilerde ATV'nin finaline sayılı günler kalan dizisi Maraşlı'da gördüğümüz başrol oyuncusu Burak Deniz'in, Camdaki Kız'da Hayri karakterini canlandıracağı iddia edildi. Bu iddia başta Camdaki Kız ve dizilerinin final olacağı için üzülen Maraşlı hayranlarını çok sevindirdi. İddia hakkında şimdilik herhangi bir doğrulama gelmedi.

Camdaki Kız dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak ?

Camdaki Kız dizisinin yeni sezonun ne zaman başlayacağına dair en ufak bir bilgi bile yok. Bu yüzden şimdilerde yayın tarihi hakkında tahminde bile bulunulamıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.