Camdaki Kız Hayri Ortaya Çıktı! Camdaki Kız Dizisine Beklenmedik Yeni Oyuncu!

Camdaki Kız Hayri Ortaya Çıktı! Camdaki Kız Dizisine Beklenmedik Yeni Oyuncu!

Camdaki Kız dizisinde bir süredir Hayri karakterinin kim olacağı merak ediliyordu. Ünlü oyuncunun Hayri'yi canlandıracağı açıklanıyor. Camdaki Kız dizisinde oynamaya aday iki isim bulunmakta. İkisinden birinin seçilmesi bekleniyor. Peki Camdaki Kız yeni oyuncusu kim? Yeni sezonda Hayri detayı çok konuşulacak...

Camdaki Kız dizisinin sezon finalinden sonra akıllara gelen ilk soru Hayri'nin kim olduğuydu. Hayri karakteri çok merak ediliyor. Kanal D dizisi, yeni sezonda Hayri hakkında daha detaylı bilgi verecek. Bir yandan da ünlü oyuncunun kim olduğu araştırılıyor. Ortaya çıkan sonuçlar izleyicileri şok etti. Çünkü hiç beklenmedik bir isim karaktere hayat verecek. Camdaki Kız dizisinde yaşanan gelişmeleri sizlerle paylaşıyoruz.

Camdaki Kız Hayri Kim?

Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterinin Cihangir Ceyhan olduğu belirtiliyor. Sosyal medyada paylaşılan bu bilgi, pek çok kişinin desteklemesiyle adeta gündeme oturdu. Eğer ünlü oyuncu ile bir anlaşma sağlandı ise dizinin reytingleri daha da artabilir. Ancak Çukur dizisiyle televizyonda şöhrete kavuşan ünlü ismin dışında biri daha dizide oynayabilir.

Erkan Kolçak Köstendil Diziye Katılabilir

Camdaki Kız Hayri karakteri için Erkan Kolçak Köstendil ile de görüşülüyor. Böylelikle iki oyuncu arasından bir tercih yapılması beklenmekte. Her ikisi de oyunculuklarıyla nam salmış ve dikkatleri üzerine çekmiş isimler. İkisinden birinin seçilmesi durumunda dizi açısından olumlu gelişmeler yaşanabilir. Sır gibi saklanan Hayri karakterinin de ortaya çıktığını görmüş oluruz. Tüm bu belirsizliklerin içinde dizinin varlığını başarıyla devam ettirdiği görülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.