Canlı Altın Fiyatları Güncellendi! Çeyrek, Gram Altın, Cumhuriyet Altını, Yarım Altın, 22 Ayar Bilezik Kaç TL..

Canlı Altın Fiyatları Güncellendi! Çeyrek, Gram Altın, Cumhuriyet Altını, Yarım Altın, 22 Ayar Bilezik Kaç TL..

FED'in yapacağı açıklama sonrasında altında hızlı bir değişim bekleniyor. Ancak bu fiyat değişiminin yukarı veya aşağı yönlü olup olmadığını bilemiyoruz. Tarım dışı istihdam verileri ONS altın ile ilişki içerisinde. Altın fiyatlarındaki son durumu açıklıyoruz. Gram ve çeyrek altın fiyatları artacak mı?

Yeni bir aya girdik ve verilerin tekrardan önem kazanacağı bir zaman diliminde bulunuyoruz. Yakın zamanda FED tarafından gerçekleştirilecek açıklamalarla tarım dışı istihdam verilerini öğreneceğiz. Bu durum, altın fiyatlarına dolaylı olarak etki edebilir. Şubat ayının altın açısından kötü geçmesinin hemen ardından Temmuz ayına hızlı bir giriş yapılacak. Enflasyon ve enflasyon artışına karşı FED'in çeşitli açıklamalarla baskı yapması yatırımcının tepkisine neden olmuştu. Altındaki son tabloyu incelediğimize çeyrek, gram, yarım ve Cumhuriyet altınındaki artışı görebiliriz.

Canlı Altın Fiyatları

Gram Altın

Alış: 498,20

Satış: 498,31

22 Ayar Bilezik

Alış: 452,18

Satış: 455,24

Cumhuriyet Altını

Alış: 3.223,00

Satış: 3.268,00

Yarım Altın

Alış: 1.614,00

Satış: 1.640,00

Çeyrek Altın

Alış: 807,00

Satış: 820,00

Reşat Altını

Alış: 3.253,47

Satış: 3.298,95

Altın Fiyatları Yükselecek mi?

Geçtiğimiz aylarla kıyasladığımızda ONS ve gram altın ciddi bir yükseliş kaydetti. Fiyat bakımından bu yükselişin hemen ardından çeşitli açıklamalarla düşüşe geçti. Ancak kritik verilerin işleneceği Temmuz ayında her şey daha da net olacak. ABD, 2 Temmuz'da verileri paylaşacak ve önemli açıklamalara yer verecek. Bu durumun altını ne yönde etkileyeceği de belli olacak. Son zamanlarda altının en kritik dönemlerine girmiş bulunmaktayız. 22 ayar bilezikten ONS altına pek çok çeşitin fiyatında değişiklik bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.