Çember Dizisi Aslında Bitmemiş! Bu Akşam Yeni Bölüm Var..

Çember Dizisi Aslında Bitmemiş! Bu Akşam Yeni Bölüm Var..

Ekranların çok sevilen ve merak uyandıran dizilerinden olan Çember'in final olduğu bilinse de, projenin bu akşam yeni ve farklı bir bölümle daha izleyicilerinin karşısına çıkacağı öğrenildi. Dizinin hayranları yeni bölümü şimdiden büyük bir merakla beklemeye başladı.

Geçtiğimiz yıllarda Kanal D olmak üzere çok çeşitli kanallarda yayınlanan ve dikkat çekici reyting oranlarına ulaşmayı başaran Çember dizisi birkaç yıldır yayın hayatına ara vermişti. Dizi verdiği arayı bu yıl yeni bölümleriyle sonlandırmış, sonrasında ise yeni bir müjdeyle takipçilerinin karşısına çıkmıştı. Final olduğu ve bir daha ekranlara gelmeyeceği konuşulan Çember dizisi bu akşam yeniden sevenleri ile buluşuyor.

Çember bu akşam yeni bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkacak !

Konusuyla izleyenlerine çok heyecanlı anlar yaşatmaya hazırlanan Çember dizisi bu akşam yeni bölümüyle izleyicilerinin karşısına çıkacak. Çember'in bu akşam yayınlanacak olan aslında bir dizi değil film. Bu akşam Çember'in 3. filmi ekranlara gelecek.

Çember bu kez final olabilir..

Çember bu akşam yayınlanacak olan bölümüyle ekranlara veda edip, bir daha yayınlanmayabilir. Şimdiye kadar herhangi resmi bir açıklama gelmese de, Çember'i bu akşam son kez yeni bölümüyle ekranlarda görebiliriz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.