Çember Dizisi Yeniden Yayınlanacak! Çember Oyuncu Kadrosu, Kanal ve Yayın Bilgisi

Çember Dizisi Yeniden Yayınlanacak! Çember Oyuncu Kadrosu, Kanal ve Yayın Bilgisi

Çember dizisinin 2017 yılından sonra bu sefer de 2021 yılında yeniden başlayacağı öğrenildi. Dizinin yeni bölüm çekimleri başlıyor. Oyuncu kadrosunda kimler var? Dizi hangi kanalda yayınlanacak? Sevilen yapımla ilgili merak edilen sorular ve konusuna dair detaylar haberimizde yer alıyor...

Daha önce ekranlara gelen ve çok sevilen Çember dizisi tekrar çekilecek. 2021 yılında yayın hayatına tekrar başlayacak dizinin konusu ve oyuncu kadrosunda değişimler yaşandı. Ünlü oyuncuların diziye dahil olacağı öğrendi. Ayrıca eski dizinin kadrosundan yeni diziye de geçiş sağlanacak. Peki Çember dizisinde kimler oynuyor? Çember dizisi ne zaman başlayacak? Daha önce Star TV'de yayınlanan dizi bu sefer farklı bir dizide ekrana gelecek.

Çember Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Çember dizisinin Kanal D'de yayınlanmasına karar verildi. Dizinin polisiye konulu olduğu biliniyor. Arka Sokaklar dizisinin hali hazırda polisiye olması ve çok sevilmesi Çember için de yeni bir fırsata yol açabilir. Bakalım dizi nasıl bir performans gösterecek.

Çember Dizisi Oyuncuları

Yeni dizinin oyuncu kadrosunda Tuvana Türkay, Özgürcan Çelik ve Barış Bağcı oynayacak. Diğer oyuncular henüz belli olmadı ancak önümüzdeki günlerde duyurulacaktır. Oyuncu kadrosu şekillendikten sonra dizinin çekimlere başlaması ve fragmanı yayınlaması bekleniyor. Özgürcan Çelik'in hangi dizide oynayacağı merak edilirken bir anda Çember dizisi haberi ortaya çıktı. Ünlü oyuncu bir süredir dizi veya film projesinde yer almıyordu. Haliyle nerede oynayacağı da çok soruldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.