Çukur Dizisinin Aşkı Gerçek Mi Oldu? O İddialara Sert Yanıt Geldi..

Çukur Dizisinin Aşkı Gerçek Mi Oldu? O İddialara Sert Yanıt Geldi..

Show TV ekranlarının final olan efsane dizilerinden olan Çukur'un iki başrol oyuncusu hakkında aşk iddiaları ortaya çıkmıştı. Çok konuşulan bu iddialar sosyal medya gündemine oturunca, kesin cevap geldi. İki oyuncunun aşk yaşayıp, yaşamadığı belli oldu.

Show TV ekranlarının efsane dizilerinden olan Çukur final olalı uzun bir zaman oldu. Yayınlandığı günlerde reyting rekorları kıran dizi, birkaç sezon boyunca Türk televizyonlarının en çok izlenen projelerinden biri olmuş ve sosyal medyada da zirvede yer almıştı. Proje özellikle sosyal medyada çok büyük bir başarı yakalamış ve şimdiye kadar görülmemiş başarılar almıştı. Şimdi ise diziyle ilgili yeni iddialar gündemde.

Çukur başrolleri aşk yaşıyor mu ?

Çukur dizisinin başrolleri olan Aras Bulut İynemli ve diziye son sezon katılan diğer bir başrol oyuncusu olan Damla Sönmez arasında aşk yaşandığı iddia edilmişti. Bu iddialar sosyal medyada çok yayılınca ikilinin menajerlerinden açıklama geldi. Oyuncuların menajerleri böyle bir şeyin olmadığını belirtti.

Çukur dizisi yeniden başlayacak mı?

Çukur dizisi final oldu ve senaryosunda sona gelindi. Dizinin yeniden başlaması ve ekranlara gelmesi artık söz konusu değil. Bu yüzden Çukur dizisi yeniden başlayacak iddiaları da doğru değil. Bu dizi yerine gelecek projenin adı Üç Kuruş olacak ve detayları yeni sezonda paylaşılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.