Çukur Dizisinin Sultan Annesi El Kızı Dizisine Transfer Oldu! El Kızı Bomba Gibi Geliyor…

Çukur Dizisinin Sultan Annesi El Kızı Dizisine Transfer Oldu! El Kızı Bomba Gibi Geliyor…

FOX TV’nin yeni dizisi El Kızı’nın oyuncu kadrosu belli olmaya başladı. Oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimleri barındıran dizi merakla bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde dizinin kadın başrol oyuncusu belli olurken şimdilerde Çukur dizisinin Sultan annesi yeni başlayacak olan dizi ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

NTC Medya’nın çekeceği dizi büyük bir özenle hazırlıklarına devam ediyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Feride Kaytan yer almaktadır. Dizinin çekimleri ise Muğla ve çevresinde yapılacaktır. Hilal Yıldız’ın senaryosunu yazdığı dizi çocuk yaşta öksüz kalan Ezon’un hayatını konu alacak. Dizinin kadın başrol oyuncusu ise en son Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde gördüğümüz Sevda Erginci oldu.

Perihan Savaş, El Kızı Dizisinde!

Sevilen oyuncu Çukur dizisi ile ekran başındaki izleyiciye duygu dolu anlar yaşatmıştı. Şimdilerde ise El Kızı dizisi ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. FOX TV’de ekranlara gelecek olan dizi şimdiden en çok merak edilen diziler arasında. Perihan Savaş’ın dizine hangi karakteri oynayacağı ise henüz belli değil. Ama başarılı oyuncunun Ezo’nun annesi rolü ile izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

El kızı Geliyor!

Oyuncu kadrosunun şekillenmeye başladığı El Kızı dizisi hikayesi ile de dikkatleri üzerine çekti. Dizide Ezo karakterinin çektiği acılar ve başına gelen olayların anlatılacağı söyleniyor. Merakla beklenen dizi bayramdan sonra setlere çıkacak. Dizinin ekranlara gelmesi ise Eylül ayı gibi olacağı düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.