Çukur EXXEN Filmi Oluyor! Acun Ilıcalı Çukur Filmi İçin Çalışmaları Başlattı!

Çukur EXXEN Filmi Oluyor! Acun Ilıcalı Çukur Filmi İçin Çalışmaları Başlattı!

Çukur dizisi olarak bildiğimiz ve 4 sezon içerisinde pek çok oyuncuya yer vermiş yapım, artık film olacak. EXXEN'de yayınlanması beklenen film için çekimlere başlanacak. Acun Ilıcalı'nın girişimlerde bulunduğu ve film için hazırlıkların sürdüğü belirtildi. Çukur filmi ne zaman başlıyor?

Acun Ilıcalı, pek çok eski ancak sevilen dizi projesi için anlaşma sağıyor. Sihirli Annem ve Leyla ile Mecnun'dan sonra sıradaki projenin Show TV'nin sevilen dizisi Çukur olacağı iddia edildi. Ancak bu sefer dizi değil film projesiyle geliyor! Çukur dizisi, ekranda kaldığı süre boyunca reyting rekorları kırmıştı. Diziye katılan pek çok oyuncu bulunuyor. Ancak içlerinden en çok dikkat çekeni şüphesiz Aras Bulut İynemli idi. Başarılı oyuncu final bölümüne kadar oynadı.

Çukur Filmi Ne Zaman Yayınlanacak?

Çukur filmi için çekimlerin başlamadan önce oyuncularla anlaşılması gündeme geldi. Başrol oyuncuları ile konuşulacak ve film için görüşme sağlanacak. Sonrasında ise kurulan kadroyla beraber dizi çekimleri başlayacak.

Film EXXEN'de Yayınlanacak!

EXXEN'in bu konuda önemli bir adım attığını söylemeliyiz. Çünkü Çukur filmi EXXEN dijital içerik platformunda yayınlanacak. Oyuncu kadrosunda ise dikkat çeken isimler bulunuyor. Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Kubilay Aka, Perihan Savaş, Ömer Erkan, Necip Memili, Dilan Çiçek Deniz ve daha niceleri dizideki yerini alacak. Ancak öncelik olarak oyuncularla görüşülmesi ve bir anlaşma sağlanması gerekiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.