Çukurova'da Kazan Kaynıyor! Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak..

Çukurova'da Kazan Kaynıyor! Hiçbir Şey Eskisi Gibi Olmayacak..

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Dizinin yeni sezonunda kadroya dahil olacak olan yeni isimler, senaryoda büyük değişikliğe sebep olurken, Çukurova'yı tozu duman katacaklar.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde ki başrol oyuncuların neredeyse tamamı projeye veda etti. Dizinin birinci sezonunda beri kadroda bulunan, Yılmaz Akkaya ve Demir Yaman karakterlerinin projeden ayrılması seyircilerde büyük bir şaşkınlığa yol açarken, bir taraftan da herkes dizinin senaryosunun nasıl ilerleyeceğini merak etmeye başladı. Yeni sezonda dizide her şeyin karışacağı daha şimdiden belli oluyor.

Yeni sezonda kadroya gelen isimler ortalığı karıştıracak!

Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni sezonunda kadroya katılacak olan ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol ve diğer birkaç isim yukarıda da bahsettiğimiz gibi senaryoda çok kritik rol oynayacaklar. Demir Yaman karakterinin diziye vedasının ardından yeni başrol İbrahim Çelikkol'un canlandıracağı karakter olacak. Demir Yaman'ın vefatından sonra dizinin gidişatını bu yeni karakter belirleyecek.

Bir Zamanlar Çukurova yeni sezonda bomba gibi..

Yukarıda da belirttiğimiz gibi yeni sezon kelimenin tam anlamıyla bomba gibi olacak. Her ne kadar seyirci dizinin tüm heyecanının bittiğini düşünse de, yeni gelen karakterle beraber Çukurova'da ki heyecan kaldığı yerden devam edecek. Dizi yine reyting rekorları kırmaya başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.