Çukurova'nın Fekeli'si Kerem Alışık Gözyaşları İçinde! Hayranlarının Yürekleri Sızladı..

Çukurova'nın Fekeli'si Kerem Alışık Gözyaşları İçinde! Hayranlarının Yürekleri Sızladı..

Çukurova dizisinde canlandırdığı Fekeli karakteri ile tanıdığımız başarılı oyuncu Kerem Alışık, geçtiğimiz gün katıldığı cenaze töreninde gözyaşlarını tutmakta oldukça zorlandı. Oyuncu hayranlarına çok duygusal anlar yaşattı.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Fekeli karakteri ile şöhretinin zirvesine ulaşmayı başaran ünlü oyuncu Kerem Alışık, çok kısa bir zaman önce, dizinin sezon finaline yakın bu projeye veda etmişti. Vedası çok tartışılan ve sevenleri tarafından büyük üzüntüyle karşılanan oyuncu Kerem Alışık hiç vakit kaybetmeden TRT 1 ekranlarında yer alan yeni yarışma Seneye Bu Zamanlar'ın sunuculuk görevini üstlenmişti.

Başarılı oyuncu Kerem Alışık çok duygusal anlar yaşadı..

Oyuncu annesin doğum gününde yine onu unutmadı ve mezarı başında andı. Oyuncu duygusal anlar yaşarken Çolpan İlhan, sanki Atilla İlhan’ın bir şiirinden çıkmıştır. ''Al ışıklı, ak alınlı, pak yüzlü… Bir örümcek ağı gibi ince ama hiçbir zaman kopmayan… Yıldızlar grubu gibi kadar kalabalık ama tek başına. Öyle zarif, öyle asil… Ana bağrı kadar sıcak, temiz öyle bir insandır”  açıklamalarında bulundu. Sevenleri de onunla beraber çok duygulandı.

Kerem Alışık Çukurova'ya yeniden gelebilir mi?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin kadrosundan birçok başrol ayrıldı ama neredeyse hiçbiri geri gelmedi. Kerem Alışık'ında diziye Fekeli rolüyle gelmesi ihtimaller arasında bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.