Delikanlı Sadi Dizisi Geliyor! Kırmızı Oda Seyircilerini Şoke Eden Gelişme..

Delikanlı Sadi Dizisi Geliyor! Kırmızı Oda Seyircilerini Şoke Eden Gelişme..

TV8 ekranlarının sezon finali olan Kırmızı Oda dizisinin ne zaman yeniden başlayacağı merakla beklenirken, ortalığa şok bir iddia daha atıldı. Dizinin en çok sevilen ismi Delikanlı Sadi'nin dizi olup, olmayacağı konusunda başrol oyuncusundan açıklama geldi.

TV8 ekranlarının bu sezona damga vuran dizisi Kırmızı Oda'nın sezon finalinin üzerinden neredeyse haftalar geçse de, dizi gündemden düşmek bilmiyor. Gerçek hayat hikayelerinden alınan senaryosu ile dikkatleri üzerine çeken dizinin bu denli başarılı olmasının sebebi olarak da bu görülüyor. Projenin ekranlara ara vermesinin ardından hala sosyal medyada sık sık konuşuluyor. Özellikle dizinin en çok dikkat çeken karakteri Delikanlı Sadi hakkında herkesi şaşırtan ve heyecanlandıran gelişmeler gelmeye devam ediyor.

Delikanlı Sadi karakteri dizi olacak mı?

Son zamanlarda gelen iddiaların büyük bir kısmını dizide hayatı anlatılan Delikanlı Sadi için farklı bir dizi daha çekileceği. Yeni dizide sadece Delikanlı Sadi'nin hayat hikayesinin anlatılacağı, çocukluktan itibaren tüm yaşadıklarının izleyicilerle buluşturulması gelen şaşırtıcı iddialar arasında. Kırmızı Oda ve daha çok Delikanlı Sadi hayranlarını heyecanlandıran bu iddialar kesin cevap karakteri canlandıran oyuncudan geldi. Oyuncun ifadelerinde '' Delikanlı Sadi” karakterini dizi yapmayı düşündüklerini ancak daha sonra vazgeçtiklerini belirtti. Bu açıklamayla beraber seyirci büyük bir hayal kırıklığına uğradı.

Kırmızı Oda yeni sezonda Delikanlı Sadi var mı ?

Kırmızı Oda dizisinin yeni sezonunda Delikanlı Sadi karakterinin olmayacağı belirtiliyor. Karakterin son yayınlanan final bölümünde ekranlara veda ettiği biliniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.