Demet Özdemir, Hayranlarına Büyük Sürpriz Yaptı! Ünlü Oyuncu Rol Aldığı Projeyi Açıkladı

Demet Özdemir, Hayranlarına Büyük Sürpriz Yaptı! Ünlü Oyuncu Rol Aldığı Projeyi Açıkladı

Yetenekli oyuncu Demet Özdemir, Erkenci Kuş isimli proje ile dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Bunun ardından Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile kariyer merdivenlerini tırmandı. Demet Özdemir, şimdi ise konuk oyuncu olarak katıldığı programı açıkladı. Detaylar...

Yetenekli oyuncu Demet Özdemir hayranlarına büyük bir sürpriz yaptı. Demet Özdemir pazartesi akşamları ekranlara gelecek olan Çok Güzel Hareketler 2 adlı programın konuk ismi oldu. Erkenci Kuş dizisi ile dikkatleri üzerine çeken Demet Özdemir, geçen sezon Doğduğun Ev Kaderindir isimli dizi ile çok iyi bir performans sergileyerek kariyer merdivenlerine tırmandı.

Çok Güzel Hareketler isimli programda yer aldı

Çok Güzel Hareketler isimli programda yer aldı. Alınan bilgiler neticesinde komedi performansı ile ön plana çıkan Demet Özdemir, Çok Güzel Hareketler 2 isimli programa konuk oyuncu olarak katıldı. Bunun ardından ünlü oyuncu Demet Özdemir'in hayranları Çok Güzel Hareketler 2 isimli programı sabırsızlıkla bekliyor. Kanal D de ekranlara gelmeye hazırlanan ve Yılmaz Erdoğan'ın genel sanat yönetmenliğini üstlendiği programın sunuculuğunu Eser Yenerler yapıyor.

Konuk oyuncu olarak kadroya dahil oldu

Konuk oyuncu olarak kadroya dahil oldu. Çok Güzel Hareketler 2 isimli program pazartesi akşamı yeni bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Pazar akşamı yayınlanan program kanalın aldığı bir karar doğrultusunda hafta başında ekranlara gelecek. Çok Güzel Hareketler 2 bu hafta Demet Özdemir'in konuk oyuncu olması ile daha da renklenecek. Bir Demet Skeç adlı skeç de yer alan Demet Özdemir, davetsiz misafir olarak programı konuk oldu. Erkenci Kuş isimli dizide çok başarılı bir performans yakalayan Demet Özdemir, Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak. Çok Güzel Hareketler 2 isimli program yeni bölümüyle 20 Eylül Pazartesi akşamı ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.