Dünya Hali dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Dünya Hali dizinin konusu nedir?

Dünya Hali dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Dünya Hali dizinin konusu nedir?

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Dünya Hali dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu araştırılmaya başladı. Hem oyuncu kadrosuyla hem de konusuyla dikkatleri üzerine toplayan Dünya Hali dizisi 28 Temmuz akşamı seyircisiyle buluştu. Peki Dünya Hali dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Dünya Hali dizinin konusu nedir? detaylar haberimizde yer almaktadır.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Dünya Hali dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu araştırılmaya başladı. Hem oyuncu kadrosuyla hem de konusuyla dikkatleri üzerine toplayan Dünya Hali dizisi 28 Temmuz akşamı seyircisiyle buluştu. Yönetmen koltuğunda Osman Nail Doğan ve Murat Zaloğlu'nun oturduğu Baş Belası dizisinin çekimleri İstanbul'un çeşitli semtlerinde yapılmaktadır. Günlük hayatın konu alındığı Dünya Hali dizisinin başrollerinde Caner Şahin, Pelin Albay ve Ozan Çelik yer almaktadır. 

Dünya Hali dizisinin konusu nedir?

Sinan hayatı boyunca doğru bildiği konudan vazgeçmeyen bu yüzden içinde yaşadığı hayatla bazen çelişen bir delikanlıdır. Bir gün anket yaparken karşılaştığı bir kadına aşık olur ve hayatı değişmeye başlar. Sinan hayatında iyiliği ve dürüstlüğü her zaman ön planda tutarken şartlar her ne olursa olsun değerlerine sadık kalmayı çalışırken yaşadığı ilginç ve komik durumlar dizide anlatılır. 

Dünya Hali dizinin oyuncuları kimlerdir?

Caner Şahin - Sinan

Pelin Albay - Kıvılcım

Ozan Çelik - Azim

Tolga Tekin - Güven

Hakan Emre Ünal - Vural

Mert Denizmen - Yüksel

Selin Hasar - Zeynep

Ayfer Tokatlı - Fulya

Hüseyin Elmalıpınar - Halis

Mekin Sezer - Kutlucan

Adnan Başar - Talat

Naşit Özcan - Burhan

Zeki Ocak - Namık

Eray Kaman - İnan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.