EDHO Dizisi Yayınlanmadı Seyirci İsyan Etti! Bu Kadarı Tahmin Bile Edilemezdi..

EDHO Dizisi Yayınlanmadı Seyirci İsyan Etti! Bu Kadarı Tahmin Bile Edilemezdi..

Bu akşamın büyük bir merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınlanmayınca seyircileri büyük bir şaşkınlığa uğradı. Dizinin seyircileri projenin niçin ekranlara gelmediğini araştırırken yeni detaylar geldi.

Geçtiğimiz yaz aylarının başlarında sezon finali olarak ekranlara veda eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonunun yayınlanmayacağı iddia edilmiş, yani projenin final olduğu konuşulmaya başlanmıştı. Bu iddialar ortalıkta dolaşırken ATV'den gelen yeni sezon tanıtımları herkese rahat bir nefes aldırdı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu akşam yayınlanmadı!

Günlerdir hatta haftalardır seyirciler tarafından büyük bir merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi akşam saatlerinde yayınlanmayınca seyirci büyük bir tepki gösterdi. Çok büyük bir merakla beklenen yeni bölümünün yayınlanmama sebebi ise hala net bir şekilde paylaşılmadı. Seyirci şimdilerde bu sorununun cevabını aramaya başladı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne zaman yayınlanacak ?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin bu hafta yayınlanmasa da, gelecek haftalarda ekranlara gelmesi bekleniyor. Normalde bu akşam yayınlanacak dizinin en geç bu Kasım ayının ilk haftasında izleyicilerinin karşısına çıkacak. Kadrosunda çok kritik değişikliklerin yaşanacağı dizi seyircilerini birkaç hafta daha bekletirken, izleyicinin merakı kat kat artacağa benziyor.

EDHO yeni sezonuyla çok yakında ATV ekranlarında olacak..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.