EDHO Dizisinde Bir Devir Kapandı! Ünlü İsim Projeye Veda Ediyor..

EDHO Dizisinde Bir Devir Kapandı! Ünlü İsim Projeye Veda Ediyor..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni sezonda yine ATV ekranlarında ki yerini alacak. Merakla beklenen projenin yeni sezonda hiç kimsenin beklemediği bir veda yaşanacak. Bu veda sonrası dizide bir devir kapanacak.

ATV ekranlarında yayınlanan ve kanalın şimdiye kadar yayınlanan en uzun soluklu dizisi olma özelliğini taşıyan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin geçen sezonun sonunda final olacağını söylese de, proje yetkililerinden seyircilere müjdeli haber gelmiş, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni sezonda da , yeni bölümleriyle sevenlerinin karşısına çıkacağı öğrenilmişti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde ayrılık vakti! O İsim projeye veda edebilir..

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosunda yer alan kilit isimlerden biri olan, başarılı oyuncu Ozan Akbaba'nın yeni sezonda diziye veda edeceği son zamanların en çok iddia edilen haberler arasında bulunuyor. Bu iddia tam olarak kesinleşmese de, çok yoğun olarak paylaşıldığı için seyirci de, özellikle oyuncunun hayranlarında büyük bir endişeye sebep oluyor

EDHO yeni sezon ne zaman başlıyor ?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi normalde her sene Ekim ayının başlarında yeni sezonuyla izleyicilerine merhaba diyor. Dizinin bu sezonda eğer herhangi bir aksilik yaşanmazsa, yine bu tarihlerde izleyicilerinin karşısına çıkmaya başlayacağı tahmin ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.