EDHO Final Olacak Diyenler Haklı Çıktı Mı? Efsane Yeniden Ekranlarda..

EDHO Final Olacak Diyenler Haklı Çıktı Mı? Efsane Yeniden Ekranlarda..

ATV ekranlarının uzun soluklu dizileri arasında başı çeken Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonda ekrana gelmeyeceği iddiaları bugünden itibaren resmen yalanlandı. Dizinin yeni sezon ilk bölümüyle bu akşam sevenlerinin karşısına çıkacağı öğrenildi.

Türk televizyonlarının ve ATV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında olmasıyla beraber aynı zamanda da çok uzun yıllardır aralıksız ekranlara gelerek en uzun soluklu projeler arasına da adını yazdırıyor. Dizi şimdilerde Kanal D ekranlarında izlediğimiz Arka Sokaklar dizisinin ardından güncel olarak yayınlanan en uzun soluklu dizi. Geçtiğimiz aylarda final olacağı iddia edilen dizinin şimdilerde devam edeceği kesinleşti. Proje hakkında çıkan final iddialarının doğru olmadığı ortaya çıktı.

EDHO yeni sezon ilk bölümüyle bu akşam ATV ekranlarında..

Salı akşamlarının yıldızı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu akşam 7. sezon ilk bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkacak. Dizi bu akşam geçtiğimiz sezon kaldığı yerden hız kesmeden devam edecek. Birçok yeni gelişmenin yaşanacağı dizinin reytinglere her yıl olduğu gibi yine damgasını vurması bekleniyor.

EDHO dizisinden başrol kaybı yaşanabilir!

EDHO dizisinin yayınlanan tanıtımlarına göre bu akşam ekrana gelecek olan bölümde hiç kimsenin istemediği ve beklemediği bir başrol kaybı yaşanabilir. Tabi bu durum net olmamakla beraber, yeni bölümde belli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.