EDHO İlyas Çakırbeyli Ayrılıyor! Necati Şaşmaz Hızır'ın Yeni Dostu Olacak!

EDHO İlyas Çakırbeyli Ayrılıyor! Necati Şaşmaz Hızır'ın Yeni Dostu Olacak!

ATV'de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonu oldukça heyecanlı geçecek. Ozan Akbaba'nın canlandırdığı İlyas Çakırbeyli diziye veda ediyor. Onun yerine kimin geleceği ise belli oldu. Necati Şaşmaz'ın Hızır Çakırbeyli'nin adamı olacağı iddia edildi. Peki EDHO'ya kim katılacak?

EDHO dizisinde geçtiğimiz sezona damga vuran oyuncu diziden ayrılmak üzere. Ünlü oyuncu Ozan Akbaba'nın diziye veda edeceği ileri sürülüyor. Hızır Reis'in sağ kolu görevini gören İlyas Çakırbeyli'nin ATV dizisinden neden ayrılacağı öğrenildi. Ünlü oyuncu hakkında bilinmeyenler ve yeni oyuncu hakkında çeşitli detayları sizlerle...

Ozan Akbaba EDHO'dan Ayrılacak mı?

Oyuncunun yeni dizi ve film projelerinde yer alabileceği belirtiliyor. EDHO ile başarılı bir çıkış yakalayan ünlü isim, artık bu çıkışı yeni yapımlarla sürdürme niyetinde. Dizi uzun zamandır yayında. Bu yüzden pek çok kişi dizide oynamaktan sıkılmış olabilir. Her ne kadar reytingi yüksek ve keyif veren bir yapım olsa da oyuncular farklı karakterler canlandırmak istiyor.

Ozan Akbaba Filmde Oynayacak mı?

Ozan Akbaba'nın ismi bir filmle anıldı. Film çekimleriyle ilgili detayların gelmesi durumunda sizlerle paylaşacağız. Anka filmi için çekimlerin yapılacağı ve çeşitli proje tekliflerini de değerlendireceği belirtildi. Oyuncunun İlyas Çakırbeyli karakterine olan vedası yeni sezonda gerçekleşecek.

Necati Şaşmaz EDHO'ya Katılabilir!

İlyas Çakırbeyli'nin yerine Necati Şaşmaz'ın diziye katılacağı iddia edildi. Başarılı oyuncunun eski çalışma arkadaşı Oktay Kaynarca da bu dizide oynuyor. Haliyle ikilinin iyi anlaşacağı gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.