EDHO Oyuncusu Oktay Kaynarca O Kanal İle Anlaşma Yaptı!

EDHO Oyuncusu Oktay Kaynarca O Kanal İle Anlaşma Yaptı!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi birtakım problemlerden dolayı ekranlara veda etti. Bunun ardından dizinin başrol oyuncusu olan Oktay Kaynarca ise başka yapım ile el sıkıştı. İşte haberin tüm ayrıntıları...

Yetenekli oyuncu Oktay Kaynarca'nın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ardından Yalnız Kurt isimli dizinin kadrosuna geçtiği ortaya çıktı. Bunun ardından sevenleri yetenekli oyuncunun yapacağı açıklamayı beklediklerini söyledi.

Oktay Kaynarca adeta gündem oldu

Kimi iddialar yetenekli oyuncu Oktay Kaynarca'nın Süleyman Çakır karakteri ile ekranlara tekrar döneceğini söyledi. Bunun ardından Oktay Kaynarca ise böyle bir durumun olmadığını açıkladı. Ardından yetenekli oyuncu Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi de belli oldu. Oktay Kaynarca ATV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan dizisinin kadrosuna dahil oldu.

Oktay Kaynarca'nın hayat vereceği karakter ortaya çıktı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile terör estiren Oktay Kaynarca dizinin bitmesinin ardından herhangi bir açıklama yapmadı. Alınan bilgiler neticesinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yerine Yalnız Kurt isimli dizinin geleceği ortaya çıktı. Bunun ardından Oktay Kaynarca'nın da kadroda olacağı söyleniyor. Fakat yetenekli oyuncu Oktay Kaynarca dan konu ile alakalı resmi bir açıklama gelmedi. Sevenleri ise Oktay Kaynarca'nın hangi yapımda yer alacağını şimdiden merak ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.