Asgari Ücret Zammı İçin Nefesler Tutuldu.. Tutar Belli Oldu mu?

Asgari Ücret Zammı İçin Nefesler Tutuldu.. Tutar Belli Oldu mu?

Asgarî ücret tespit komisyonu alınan bilgiler neticesinde dün saatler 14.00 gösterdiği sırada toplandı. Alınan bilgiye göre bugün asgari ücrete yapılacak olan zam tutarının da belli olması bekleniyor. İşte haberin tüm detayları...

Asgarî ücret tespit komisyonu dün bir toplantı gerçekleştirdi. Alınan bilgiye göre asgari ücretin bugün belli olacağına dair açıklamalar da gündeme bomba gibi düştü. Dün yapılan toplantı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in başkanlığında yapıldı. Vatandaşlar ise asgari ücrete Temmuz ayında yapılacak olan zam oranını merak ile bekliyor.

Alınan bilgiye göre Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in başkanlığında yapılan dünkü toplantı sonrasında herhangi bir açıklama yapılmadı. Toplantı Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanlığında Türkiye işveren sendikası ve Türkiye işçi sendikası katılımı ile birlikte yapıldı. Türkiye işçi sendikası konfederasyonu başkanı ise Ocak ayında yapılan zam oranının 3 ayda eridiğini belirterek Temmuz ayında yapılacak olan zam oranının enflasyon ile orantılı olması konusunda beklentilerini dile getirdi. Gözler ise Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından çıkacak olan açıklamaya çevrilmiş durumda. Enflasyon oranın artması ile birlikte vatandaşlar Temmuz ayında yapılacak olan zam miktarını merak ile beklerken zam miktarının enflasyon ile orantılı olması hususunda da gerekeni yapılması gerektiğini her fırsatta dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.