Bankalara Kredi ve Kredi Kartı Borcu Olanlar Af Çıkıyor..

Bankalara Kredi ve Kredi Kartı Borcu Olanlar Af Çıkıyor..

Kredi ve kredi kartı borcuna ilişkin çeşitli detaylar gözler önüne serildi. Meclis'ten geçmesi beklenen af teklifiyle beraber vatandaşların bir kısmı tepki göstermeye başladı. Sosyal medyadaki kullanıcılar kredi borçlarını ödediklerini ve bu aftan yararlanamayacaklarını belirttiler.

Kredi ve kredi kartı borcu olanlar için af çıkacağı belirtildi. Cuma gününden itibaren Meclis'e sunulan teklif ile birlikte güncel gelişmeler yaşandı. Öyle ki güncel detayları sizlerle paylaşacağız. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve dahası ortaya çıktı. Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Öte yandan borcunu daha önceden ödeyenler tepki gösteriyor.

Kredi Borçlarına Af Çıkacak

Çeşitli kredi ve kredi kartı borçlarına gelecek af ile ilgili bilgiler veriliyor. Öyle ki güncel gelişmelerle birlikte borçlarını daha önceden ödeyenlerin parası geri verilecek mi? Meclis'e sunulan tekliften hemen önce bu detayın ortaya çıkması şaşırttı. Vatandaşlar, kredi ve kredi kartı borçlarını aftan hemen önce ödedikleri için boşuna ödeyip ödemediklerini soruyorlar.

Sosyal Medyada Gündem Oldu

Söz konusu kredi affı gündem haline geldi. Sosyal medyada kullanıcılar "böyle olacağını bilseydim borcumu ödemez aftan yararlanırdım, şimdi ne anlamı kaldı borcumu ödemenin? Ben borcumu ödeyeceğim ama biraz daha bekleseydim aftan yararlanabilecektim, neden daha öncesinde böyle bir şeyden söz edilmedi" gibi yorumlarda bulunuyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.